Το Huawei P20 Pro βραβεύτηκε από την TIPA

Author: Electronicanto newsroom Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
huawei smartphone

Το Huawei Consumer Business Group (CBG) ανακοίνωσε πως η Ένωση Τεχνικού Τύπου Εικόνας (TIPA) αναγνώρισε το Huawei P20 Pro ως ένα από τα καλύτερα προϊόντα για το 2018, απονέμοντάς του τον τίτλο “Best PhotoSmartphone”. (δ.τ.) Η σημαντική αυτή διάκριση αντανακλά την αφοσίωση και τις προσπάθειες των μηχανικών και των σχεδιαστών της Huawei για την ανάπτυξη κορυφαίων συσκευών για τους καταναλωτές παγκοσμίως, δίνοντας έμφαση στην ποιότητα, τον σχεδιασμό και την απόδοση.

Li Changzhu, Αντιπρόεδρος του Huawei Consumer Business Group, ανέφερε: «Η σειρά HUAWEI P ήταν ανέκαθεν γνωστή για τις εντυπωσιακές της κάμερες. Ενσωματώνοντας το πρώτο σύστημα τριπλής κάμερας παγκοσμίως το οποίο αναπτύξαμε σε συνεργασία με τη Leica, οι συσκευές P20 συνεχίζουν να πρωτοπορούν και να αριστεύουν, χαρίζοντας σε όλους, από ερασιτέχνες φίλους της φωτογραφίας μέχρι επαγγελματίες φωτογράφους, υπέροχες λήψεις. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την TIPA για την αναγνώριση της τελευταίας μας ναυαρχίδας και την απονομή του πολυπόθητου αυτού τίτλου. Μείνετε συντονισμένοι για ακόμα περισσότερες καινοτομίες από τη Huawei τα επόμενα χρόνια».

Το Huawei P20 Pro επιλέχθηκε από εκπροσώπους 29 περιοδικών φωτογραφίας και εικόνας από όλο τον κόσμο μέσα από μία απαιτητική διαδικασία ελέγχων, συγκρίσεων και υποψηφιοτήτων. Διαθέτοντας την πρώτη τριπλή κάμερα στον κόσμο από τη Leica με τον μεγαλύτερο αριθμό pixels σε smartphone και ευρύ διάφραγμα f/1.8, f/1.6 και f/2.4, το Huawei P20 Pro έρχεται με έγχρωμο αισθητήρα 40 MP, μονοχρωματικό στα 20 MP και έναν τρίτο ανάλυσης 8 MP με 3x τηλεφακό οπτικής σταθεροποίησης. Όλα αυτά, σε συνδυασμό με την τεχνητή νοημοσύνη και τους περισσότερους από 500 αλγόριθμους αναγνώρισης σκηνής σε 19 κατηγορίες, επιτρέπουν στους καταναλωτές να αποτυπώσουν με επαγγελματικό τρόπο κάθε εικόνα.

«Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, η TIPA βράβευσε smartphone της Huawei για τις επιδόσεις έξυπνης φωτογραφίας του», ανέφερε ο Thomas Gerwers, Πρόεδρος της TIPA. «Το κατασκευασμένο σε συνεργασία με τη Leica νέο P20 Pro, αποτελεί ένα εκπληκτικό σημείο αναφοράς στην ανάπτυξη των smartphones χάρη στις υψηλής ποιότητας επιδόσεις του στη φωτογραφία και την εικόνα».

Οι δυνατότητες της κάμερας των μοντέλων της σειράς P20 της Huawei, θέτουν νέα στάνταρ στη φωτογραφία στα smartphones, όπως πρόσφατα αποφάνθηκε το DxOMark, το ανεξάρτητο πρότυπο που εμπιστεύεται η βιομηχανία για τη μέτρηση της ποιότητας φωτογραφιών και την αξιολόγηση ψηφιακών καμερών, φακών και smartphones. Τα Huawei P20 Pro και Huawei P20 πέτυχαν τις δύο υψηλότερες επιδόσεις που έχουν καταγράψει ποτέ smartphones ενώ παράλληλα έγιναν και οι πρώτες συσκευές με τριψήφια βαθμολογία στο DxOMark με 109 και 102 αντίστοιχα. Σύμφωνα με τον Lars Rehm του DxOMark, «έχουμε συνηθίσει πλέον κάθε γενιά καμερών smartphone να είναι λίγο καλύτερη σε σχέση με την αμέσως προηγούμενη. Εξετάζοντας όμως τις εικόνες και τις δοκιμές του P20 Pro, φαίνεται πως η Huawei είναι  πλέον δυο γενιές μπροστά! Τόσο καλά είναι τα αποτελέσματα! Η τριπλή κάμερα του Huawei P20 Pro είναι η μεγαλύτερη καινοτομία που έχουμε δει στη φωτογράφιση με smartphone εδώ και αρκετό καιρό και αλλάζει τα δεδομένα».

Huawei P20 Pro Twilight
Huawei P20 Pro Twilight (φωτό: Huawei)
  To Huawei MediaPad T5 σε προσφορά
Previous Article

Ρεκόρ πωλήσεων από τη σειρά P20 της Huawei

Next Article

H συνδρομητική τηλεόραση της Wind – Wind Vision