Ρεκόρ πωλήσεων από τη σειρά P20 της Huawei

Author: Electronicanto newsroom Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
huawei smartphone

Οι πωλήσεις του νέου Huawei P20 Pro είναι δέκα φορές περισσότερες σε σχέση με εκείνες της προηγούμενης ναυαρχίδας της Huawei , P10 Plus. Αφορά τις αγορές Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης και της Σκανδιναβίας.

H Huawei Consumer Business Group ανακοίνωσε ότι οι πωλήσεις των νέων μοντέλων της σειράς smartphone Huawei P20 ξεπέρασαν τις 100.000 μέσα στις πρώτες 30 ημέρες από το λανσάρισμα τους στις αγορές της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης και της Σκανδιναβίας στις 27 Μαρτίου 2018.

Lin Bing Country Manager Terminals Huawei greece
O κύριος Lin Bing, Country Manager Terminals, Huawei Greece. (φωτό: Huawei)

Η επίδοση αυτή συνιστά σημαντικό επίτευγμα και ρεκόρ για την εταιρεία, με τα μοντέλα P20 να είναι πλέον αυτά με τις υψηλότερες πωλήσεις από την σειρά P. 

Το Huawei P20 Pro κυκλοφόρησε παράλληλα με το Huawei P20, όντας το πρώτο smartphone εξοπλισμένο με τριπλή κάμερα Leica. Οι συσκευές Huawei P20 καταλαμβάνουν αυτή τη στιγμή τις πρώτες θέσεις στην κατάταξη του DxOMark, αποτελώντας ταυτόχρονα και τα μόνα smartphones που έχουν συγκεντρώσει τριψήφια βαθμολογία.

Μέσα σε τέσσερις μόλις εβδομάδες παρουσίας του στην αγορά, το Huawei P20 Pro έχει αφήσει πίσω του το περσινό Huawei P10 Plus, με τις πωλήσεις του να είναι 17 φορές υψηλότερες. Οι καλύτερες επιδόσεις σημειώθηκαν στις αγορές της Πολωνίας, της Νορβηγίας, της Σουηδίας και της Αυστρίας, με τα στοιχεία των πωλήσεων να επιβεβαιώνουν τη διαρκώς αυξανόμενη ζήτηση για τις ναυαρχίδες της Huawei.

«Πρόσφατα ανακοινώσαμε τις πωλήσεις-ρεκόρ που σημειώθηκαν μέσα από την πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου μας, Vmall, με τον τζίρο των 100 εκατ. γουάν μέσα στα πρώτα δέκα δευτερόλεπτα διάθεσης της σειράς Huawei P20. Οι εντυπωσιακές πωλήσεις σε ένα εύρος αγορών, συμπεριλαμβανομένης και της ελληνικής, αποδεικνύουν τη σταθερή εμπιστοσύνη του κοινού στα προϊόντα της Huawei και παράλληλα τη δέσμευσή μας για την ανάπτυξη καινοτόμων και κορυφαίων smartphones στη highend κατηγορία», ανέφερε ο κ Lin Bing, CountryManager, Terminals – Huawei Ελλάδος.

  Ο πρώτος αισθητήρας εικόνας 108Mpixel για κινητά είναι πραγματικότητα

Με το λανσάρισμα της σειράς P20, η Huawei επιδιώκει να εμπνεύσει τους καταναλωτές να ανακαλύψουν τις δυνατότητές τους, να δουν και να δημιουργήσουν περισσότερα εκμεταλλευόμενοι την τεχνητή νοημοσύνη της συσκευής τους σε καθημερινή βάση.

Previous Article

Soft1 FinTech: Τραπεζικές συναλλαγές με ένα λογισμικό

Next Article

Το Huawei P20 Pro βραβεύτηκε από την TIPA