Η Huawei Ελλάδος παρουσίασε το Smart Cities Evolution

Author: Electronicanto newsroom Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
Huawei Smart City

Η Huawei Ελλάδος παρουσίασε στο ελληνικό κοινό εργαλεία και υπηρεσίες της Huawei που θα συμβάλουν στην ανάπτυξη και μετεξέλιξη των Smart Cities.

Πιο αναλυτικά κατά τη διάρκεια ετήσιου συνεδρίου στον τομέα των τηλεπικοινωνιών που πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα, ο κ. Γιάννης Λιάπης, IT Solutions Sales Manager της Huawei αναφέρθηκε στις τεχνολογικές εξελίξεις που αναμένονται, αλλά και τις προκλήσεις που η Πολιτεία, η τοπική αυτοδιοίκηση και οι πολίτες θα κληθούν να αντιμετωπίσουν.

Στην ενότητα «Digital Transformation: Need for disruption!», η Huawei παρουσίασε τα εργαλεία και τις υπηρεσίες που θα συμβάλουν στην περαιτέρω ανάπτυξη και μετεξέλιξη των Smart Cities με στόχο τον εκσυγχρονισμό των ιδιωτικών και κρατικών υποδομών και τη συνεπαγόμενη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών.

Ο κ. Yaonan, Solution Sales Director της Huawei δήλωσε: “Ο κλάδος των Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΤΠΕ) εξελίσσεται με ιδιαίτερα γοργούς ρυθμούς σε παγκόσμιο επίπεδο με αποδέκτες τις επιχειρήσεις, τους τηλεπικοινωνιακούς παρόχους, τους δημόσιους φορείς, αλλά και τους καταναλωτές. Σε αυτό το διαρκώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον, η Huawei Ελλάδος παρέχει τεχνολογικά εξελιγμένα προϊόντα και υπηρεσίες συμβάλλοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο στον εκσυγχρονισμό και στην ομαλή προσαρμογή των ελληνικών επιχειρήσεων αλλά και των καταναλωτών στη νέα ψηφιακή πραγματικότητα.”

Info: Huawei Ελλάδος, τηλ. : 211 1988000 

  Η Huawei χορηγός των New Designers Awards με το Huawei Watch GT4 να πρωταγωνιστεί
Previous Article

Epson “Make the Switch” – “Κάντε την Αλλαγή”

Next Article

Είσοδος της SearchNode στην ελληνική αγορά μέσω της impruvo