IFA 2021: επανέρχεται στην “πλήρη έκδοση”

Author: No Comments Share:
ifa 2021

IFA 2021: Ετοιμαστείτε για την full-scale επιστροφή της κορυφαίας διοργάνωσης τεχνολογίας στον κόσμο.

Με τον κόσμο σε πορεία ανάδυσης από την πανδημία, η IFA 2021 Berlin πρόκειται να πραγματοποιηθεί ως πλήρης, πραγματική εκδήλωση από τις 3 έως τις 7 Σεπτεμβρίου 2021.

Τεράστιο ενδιαφέρον από brands, κατασκευαστές και εμπόρους λιανικής σε όλους τους κλάδους της βιομηχανίας για να εκθέσουν, να δικτυωθούν και να συν-καινοτομήσουν στο Βερολίνο το 2021.

Η IFA 2021 προσθέτει για πρώτη φορά το Tech Up for Women Conference και το Berlin Photo Week, καθώς η παγκόσμια εκδήλωση επεκτείνει το χαρτοφυλάκιο εκθέσεων, keynotes, IFA Next για καινοτόμους και startups επιχειρήσεις, SHIFT Mobility – the Future of Mobility και η εξερεύνηση της του IFA + Summit.

Η IFA Berlin, η κορυφαία βιομηχανική εκδήλωση στον κόσμο για καταναλωτικά ηλεκτρονικά είδη και οικιακές συσκευές, προετοιμάζεται για μια πλήρη και πραγματική επιστροφή στις αίθουσες εκθέσεων και στους εκθεσιακούς χώρους του Messe Berlin.

IFA Berlin 2020
IFA Berlin 2020 (Messe Berlin)

Πέρυσι έλαβε χώρα μια μικρής κλίμακας «ειδική έκδοση» του της IFA Berlin, που επέκτεινε τις πραγματικές παρουσιάσεις και τις συναντήσεις μόνο με πρόσκληση με μια εικονική έκθεση και χώρο εκδηλώσεων. Με τον κόσμο να ξεκινά από την πανδημία, οι διοργανωτές βλέπουν τώρα τεράστιο ενδιαφέρον από μάρκες, κατασκευαστές και εμπόρους λιανικής σε όλους τους κλάδους της βιομηχανίας, που θέλουν να έρθουν στο Βερολίνο και να δουν τα προϊόντα και την καινοτομία σε δράση για άλλη μια φορά.

IFA 2021, 3/9-7/9, Berlin

Η IFA Berlin 2021 θα πραγματοποιηθεί από τις 3 έως τις 7 Σεπτεμβρίου. Ορισμένα τμήματα της έκθεσης βλέπουν πρωτοφανή επίπεδα ενδιαφέροντος και ήδη έχει γίνει booked περισσότερο από 80%.

«Η IFA Berlin είναι το πιο εμπνευσμένο τεχνολογικό γεγονός στον κόσμο, και εντελώς μοναδικό στο βάθος και το εύρος της προβολής της παγκόσμιας τεχνολογικής βιομηχανίας – από τις νεοσύστατες εταιρείες έως τις μεγαλύτερες μάρκες ηλεκτρονικών ειδών ευρείας κατανάλωσης στον κόσμο», λέει ο Martin Ecknig, Διευθύνων Σύμβουλος της Messe Berlin. «Το μήνυμα που ακούμε από τη βιομηχανία μας είναι δυνατό και ξεκάθαρο:”Η τεχνολογία επιστρέφει στο Βερολίνο και είναι έτοιμη να συναντηθεί με εμπόρους λιανικής, μέσα ενημέρωσης και καταναλωτές – με ασφάλεια, αλλά στην πραγματική ζωή”.»

Ο Kai Hillebrandt, πρόεδρος του εποπτικού συμβουλίου της gfu Consumer & Home Electronics GmbH, λέει: «Ήταν μια δύσκολη χρονιά για όλους, αλλά η βιομηχανία μας έχει καινοτομήσει και εργαστεί πολύ σκληρά για να βοηθήσει τους ανθρώπους να αντιμετωπίσουν και να είναι ανθεκτικοί – για να καταστεί δυνατό το να μελινουμε συνδεδεμένοι με φίλους και οικογένεια, να εργαστούμεαπό το σπίτι, να παραμείνουμε υγιείς και ακόμη και να διασκεδάσουμε σε στιγμές lockdown και άλλων περιορισμών. Τώρα είμαστε έτοιμοι να αναδείξουμε την καινοτομία μας για το μέλλον».

Ακριβώς όπως κατά τη διάρκεια της «ειδικής έκδοσης» της IFA του περασμένου έτους, η δημόσια υγεία και ασφάλεια είναι η κορυφαία προτεραιότητα για τους διοργανωτές του IFA 2021 Berlin. Είναι σε συνεχή επαφή με τις αρχές δημόσιας υγείας καθώς αναπτύσσουν έννοιες που θα διασφαλίζουν την ασφάλεια των επισκεπτών και των εκθετών ομοίως.

«Όπως πάντα, η ασφάλεια των επισκεπτών και των εκθετών μας είναι η πρώτη μας προτεραιότητα. Η παγκόσμια προσπάθεια εμβολιασμού κερδίζει τεράστια δυναμική, ενώ τα σκληρά lockdown αρχίζουν τελικά να αποδίδουν – κάτι που μας δίνει αυτοπεποίθηση ότι μπορούμε να προσκαλέσουμε τον κόσμο να έρθει στο Βερολίνο τον Σεπτέμβριο για την IFA 2021», λέει ο Jens Heithecker, Εκτελεστικός Διευθυντής και Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος της IFA Πρόεδρος της Messe Berlin. «Φυσικά, με όλες τις προφυλάξεις που λαμβάνουμε για να διασφαλίσουμε την καλή υγεία όλων, δεν περιμένουμε από την IFA Berlin 2021 να δημιουργήσει νέα ρεκόρ. Ωστόσο, η τάση είναι ξεκάθαρη: Η IFA Berlin είναι έτοιμη να επιστρέψει σε πλήρη κλίμακα, για να οδηγήσει τη βιομηχανία μας για άλλη μια φορά».

Φέτος, η IFA 2021 Berlin θα προσφέρει ένα ακόμη ευρύτερο χαρτοφυλάκιο εκδηλώσεων:

• Η IFA Berlin το 2021 απλώνεται σε όλο τον χώρο του Messe Berlin, συμπεριλαμβανομένων των βασικών keynote

IFA NEXT, το μέλλον που συγκεντρώνει ηγέτες της αγοράς πληροφορικής, καινοτόμους, νεοσύστατες επιχειρήσεις, ερευνητές, προγραμματιστές και επιχειρηματίες

SHIFT Mobility – μια σύμβαση για το μέλλον της αστικής κινητικότητας

IFA+ Summit – με megatrends μελλοντικές ψηφιακές τεχνολογίες

Δύο νέες εκδηλώσεις για πρώτη φορά στην IFA 2021:

Tech Up for Women – ένα εξαιρετικά καινοτόμο συνέδριο, σχεδιασμένο από γυναίκες για γυναίκες, για να μάθουμε από και με κορυφαία γυναικεία στελέχη, ερευνητές και εμπειρογνώμονες και για τη δημιουργία παγκόσμιων δικτύων

Berlin Photo Week – μια δημιουργική και θεαματική ενίσχυση του χαρτοφυλακίου προϊόντων της IFA σχετικά με το θέμα της απεικόνισης στους εκθεσιακούς χώρους παράλληλα με τις εκδηλώσεις της Berlin Photo Week σε όλη την πόλη

Κατά τη διάρκεια της πιο πρόσφατης εκδήλωσης πλήρους κλίμακας, το 2019, η IFA Berlin υποδέχθηκε 238.700 επισκέπτες, 1.930 συνεργάτες του κλάδου και 5.360 δημοσιογράφους – όλοι προέρχονται από περισσότερες από 130 χώρες και περιοχές.

Η περσινή ειδική έκδοση του IFA Berlin – μια αυστηρά ελεγχόμενη, τριήμερη πραγματική εκδήλωση, που ενισχύθηκε και επεκτάθηκε από έναν εικονικό εκθεσιακό χώρο – είχε 145.900 επισκέπτες επιτόπου και διαδικτυακά, με 1.570 συνεργάτες του κλάδου και 10.750 δημοσιογράφους μετά την εκδήλωση. Η ειδική έκδοση προσέλκυσε επισκέπτες από 100 χώρες και περιοχές.

https://b2b.ifa-berlin.com/

Previous Article

Ταξίδι στο χρόνο με το Google Earth

Next Article

Voucher 200€ στη MediaMarkt