Η LG ανακοινώνει το 86’’ UHD μόνιτορ αφής 86TR3D

Author: Electronicanto newsroom Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
To 20-touch points, LG 86TR3D Interactive Digital Board σε χρήση meeting room.

Η LG Electronics (LG) παρουσιάζει το νέο επαγγελματικό μόνιτορ 20 σημείων αφής 20 Point Touch monitor– μεγάλων διαστάσεων, 86 ιντσών, με οθόνη Ultra HD (3840×2160).

To LG 86TR3D έχει κατασκευαστεί για να προσελκύει τα βλέμματα όλων, σε αίθουσες συσκέψεων ή διδασκαλίας, μέχρι αίθουσες μουσείων και εμπορικούς χώρους.

Με τεχνολογία InGlass Touch, το συγκεκριμένο Touch monitor διασφαλίζει την οικεία αίσθηση αφής και άμεσης απόκηρισης που έχουν συνηθίσει οι χρήστες από τις κινητές συσκευές, ενώ επιτρέπει ακόμη και την καλλιγραφία στην οθόνη, αναφέρει η LG στην ανακοίνωσή της. Μέριμνα έχει ληφθεί από την LG ώστε, φιλικές προς τον χρήστη λειτουργίες να καθιστούν το περιβάλλον εργασίας πιο εύχρηστο και αποτελεσματικό.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του τμήματος Business Solutions της LG της LG, χάρη στην Ultra HD (3840×2160) οθόνη 86 ιντσών και το πάνελ τεχνολογίας IPS, το νέο touch monitor LG 86TR3D προσφέρει ζωντανά χρώματα και ακρίβεια στην απόδοση της χρωματικής παλέτας αναδεικνύοντας λεπτομέρειες της εικόνας, ενώ η μεγάλη γωνία θέασης “φιλοξενεί” περισσότερους θεατές, χωρίς να προκαλείται παραμόρφωση στην εικόνα του περιεχόμενου που προβάλλεται.

Ακόμη, η λειτουργία πολλαπλών σημείων αφής του νέου Touch monitor αναγνωρίζει έως 20 αγγίγματα αφής ταυτόχρονα, προσφέροντας μια πιο ρεαλιστική εμπειρία χωρίς να χρειάζεται γραφίδα. Επιπλέον, με τη λειτουργία αυτόματης εναλλαγής πηγών, η οθόνη μπορεί να ανιχνεύσει διαφορετικές πηγές εισόδου και να αλλάξει αυτόματα το περιεχόμενο, εφόσον η νέα πηγή έχει υψηλότερη προτεραιότητα από την προηγούμενη. Με τον τρόπο αυτό, οι επαγγελματίες χρήστες μπορούν να εξοικονομήσουν χρόνο ρυθμίζοντας την προτεραιότητα του περιεχομένου πριν από την έναρξη ενός meeting ή μιας παρουσίασης.

Οι λειτουργίες Picture by Picture και Picture in Picture επιτρέπουν την εμφάνιση δύο διαφορετικών πηγών περιεχομένου σε διαφορετικές ρυθμίσεις διάταξης, όπως προβολή σε πλήρη οθόνη, κανονική οθόνη και δευτερεύουσα οθόνη, το οποίο δίνει μεγάλη ευελιξία στους επαγγελματίες χρήστες να προσαρμόσουν το χώρο ανάλογα για κάθε πηγή περιεχομένου.

Τέλος, χάρη στο ενσωματωμένο webOS App Interactive Digital Board App (IDB) δίνεται η δυνατότητα στον επαγγελματία χρήστη του LG 86TR3D να προβεί σε Screen Capture store, αλλά και να στείλει απευθείας αρχεία μέσω e-mail.

Περισσότερες πληροφορίες για το  LG 86TR3D μπορείτε να πάρετε από την LG Electronics Hellas Business Solutions.

Previous Article

Πέντε ιδέες από την PayPal για ένα e-shop παγκόσμιας εμβέλειας

Next Article

Ανασχεδιασμένο website Panasonic για την Ελλάδα από την Intertech