Βραβείο Ermis έλαβε το πρόγραμμα της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «LG Αθλητές του Αύριο»

Author: Electronicanto newsroom Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
LG Αθλητές του Αύριο Ερμής PR

Το πρόγραμμα ξεκίνησε δυναμικά τον Ιούνιο του 2017 και μετρά ήδη τρεις στρατηγικές συνεργασίες.

Το Ermis Silver βραβείο απέσπασε το Πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «LG Αθλητές του Αύριο» η LG Electronics (LG) στην ενότητα Ermis PR, στην κατηγορία «Κοινωνία και Επιχειρηματικότητα».

Το πρόγραμμα «LG Αθλητές του Αύριο» επικεντρώνεται στη σημασία της άθλησης και του δραστήριου τρόπου ζωής ενώ επιδιώκει να ενθαρρύνει παιδιά και εφήβους να συνεχίσουν να αθλούνται έτσι ώστε να αναδείξει τη νέα γενιά αθλητών. Η εταιρεία, στο πλαίσιο του προγράμματος έχει συνεργαστεί με θρύλους του ελληνικού μπάσκετ, όπως τον Παναγιώτη Γιαννάκη και το Giannakis Academy 2017, τον Γιώργο Πρίντεζη και το LG AegeanBall Festival 2017, καθώς και τον Παναγιώτη Φασούλα και τον Χρήστο Χαρατάσο στο Spetses Mini Marathon 2017.

Σε δήλωσή της η κυρία Τζώρτζια Σταυροπούλου, Corporate & Business Units Marketing Manager στην LG Electronics Hellas, ανέφερε: «Ο αθλητισμός για εμάς στην LG αποτελεί έναν τομέα δράσης που καλλιεργεί και εξελίσσει τόσο το σώμα, όσο και το πνεύμα και τον θεωρούμε σημαντικό και απαραίτητο κομμάτι της καθημερινότητας. Μέσα από το Πρόγραμμα LG Αθλητές του Αύριο στόχος μας είναι να μεταδώσουμε τη χαρά της συμμετοχής στον αθλητισμό, να αναδείξουμε και να υποστηρίξουμε τη νέα γενιά αθλητών. Το 2017 κάναμε τα πρώτα μας βήματα και ξεπεράσαμε τις προσδοκίες μας φέρνοντας 1.500 παιδιά σε επαφή με τους μέντορές τους. Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε με ακόμα υψηλότερους στόχους».

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερες λεπτομέρειες για το βραβευμένο πρόγραμμα “LG Αθλητές του Αύριο”.

LG ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ @ Spetses Mini Marathon 2017
Στο μέσο, η κυρία Τζώρτζια, Corporate & Business Units Marketing Manager στην LG Electronics Hellas, με τον Παναγιώτη Φασούλα και συντελεστές του “LG Αθλητές του Αύριο” στο Spetses Mini Marathon 2017. (φωτό: LG)
  LG OLED & NanoCell TV: Ηχητική τεχνική ανάλυση
Previous Article

Οι Sony TV 2015 & 2016 αναβαθμίζονται σε Android 7.0

Next Article

Ο Stephen Hawking “έδειξε” πριν το θάνατο του το Πολυσύμπαν;