Ψηφιακή σήμανση LG στη Horeca 2019

Author: Electronicanto newsroom Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
lg-digital-signage-horeca-2019

Digital signage installations της LG τράβηξαν τα βλέμματα των επισκεπτών του περιπτέρου της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας – και όχι μόνο.

LG Corporate banner

 Digital signage λύσεις της LG Electronics (LG), του τμήματος LG Business Solutions στη φετινή HORECA 2019, ήταν εγκατεστημένες στη μεγάλη διεθνή έκθεση για την τροφοδοσία και τον εξοπλισμό των ξενοδοχείων και των μονάδων μαζικής εστίασης, όπου ο αριθμός των εκθετών έφτασε τους 550. Το τετραήμερο 8-11 Φεβρουαρίου οι επισκέπτες της έκθεσης θαύμασαν από κοντά τo ασύμμετρης διάταξης LG digital signage installation και τα promotion displays με 86’’ Ultra stretch οθόνες που ήταν εγκατεστημένα στο περίπτερο της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας.

lg-digital-signage-horeca-2019
(φωτό: LG)

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της έκθεσης, οι επισκέπτες είδαν από κοντά στο περίπτερο της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας, το ειδικά διαμορφωμένο ασύμμετρης διάταξης LG digital signage installation, αποτελούμενο από LG επαγγελματικές οθόνες, ξεκινώντας από τις 32 ίντσες και φθάνοντας στις 98 ίντσες. Οι επαγγελματικές οθόνες της LG διαθέτουν πάνελ IPS τεχνολογίας και υπέρ-υψηλή ανάλυση Ultra HD, 4 φορές μεγαλύτερη από την ανάλυση Full HD (3.840 x 2.160). Επιπλέον, προσφέρουν αψεγάδιαστη ποιότητα εικόνας, με μέγιστη ευκρίνεια και ολοζώντανα χρώματα, ενώ αποτελούν μία εξαιρετική επιλογή για επαγγελματικές εφαρμογές σε εμπορικά καταστήματα, κοινόχρηστους χώρους και αίθουσες συνεδριάσεων, ενώ ανάλογα με τις ανάγκες της τοποθέτησης, μπορεί να προβάλλεται περιεχόμενο σε μορφή “portrait” ή “landscape”, χωρίς να αλλοιώνεται η ποιότητα της εικόνας. Επίσης, διαθέτουν τεχνολογίες Up-Scaling και Super Resolution για τη μετατροπή περιεχομένου ανάλυσης Full HD σε ανάλυση Ultra HD, δίνοντας ακόμα περισσότερες επιλογές στους επαγγελματίες.

Επιπλέον, οι 86 ιντσών LG Ultra Stretch Digital Signage οθόνες που χρησιμοποιήθηκαν στα promotion displays διαθέτουν πάνελ ανάλυσης UHD stretched (3840X600) και αναπαράγουν περιεχόμενο μαγνητίζοντας τα βλέμματα. Προσφέροντας επίπεδα φωτεινότητας 700 cd/m², με ζωντανά χρώματα, ratio 58:9 και λειτουργία Tiling Mode αποτελούν επιλογή για την προβολή διαφημιστικών μηνυμάτων, τόσο σε landscape, όσο και σε portrait πλαίσιο (οριζόντια και κάθετη τοποθέτηση).

  5 χρόνια εγγύηση πάνελ στις LG Signature OLED 8K και LG OLED Evo G2 του 2022

Το άρθρο περιέχει πληροφορίες από δελτίο τύπου της LG.

Previous Article

Galaxy S10 x4: Τέσσερις συσκευές, περισσότερες οθόνες και κάμερες

Next Article

Nikkor Z 24-70mm f/2.8 S – “γρήγορος” φακός για το σύστημα Z