Nikkor Z 24-70mm f/2.8 S – “γρήγορος” φακός για το σύστημα Z

Author: Electronicanto newsroom Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
Nikkor Z 24-70mm f2.8 S

Ο Nikkor Z 24-70mm f/2.8 S είναι ένας επαγγελματικός φακός με compact κατασκευή, προηγμένα οπτικά στοιχεία και εκτενή στεγανοποίηση.

LG Corporate banner

Είτε τραβάτε φωτογραφίες, είτε video, αυτός ο φακός μπορεί να προσφέρει κορυφαία αποτελέσματα, λέει η Nikon. Διαθέτει ευκρίνεια σε ολόκληρο το κάδρο και απόδοση στα κοντινά πλάνα που υπερβαίνει αυτή οποιουδήποτε φακού 24-70 mm πλήρους κάδρου που διατίθεται στην αγορά, ισχυρίζεται η εταιρία. Η αντανακλάσεις του φακού αντισταθμίζονται αποτελεσματικά, ενώ η μοντούρα Z και το κυκλικό διάφραγμα 9 λεπίδων στα f/2.8 δίνει (bokeh) απαλά έως τις άκρες του κάδρου, με φυσική εμφάνιση.

Διαβάστε ακόμη:

Ο Nikkor Z 24-70mm f/2.8 S είναι πλήρως στεγανοποιημένος για να αντέξει τις δυσκολίες της καθημερινής επαγγελματικής χρήσης. Το zoom και οι δακτύλιοι εστίασης ρυθμίζονται με τον σωστό βαθμό ροπής. Παράλληλα, μπορείτε να ελέγχετε περισσότερες παραμέτρους λήψης από ποτέ, απευθείας από τον φακό, λέει η Nikon.

Ο Dirk Jasper, Διευθυντής Προϊόντων της Nikon Europe, αναφέρει: «Εάν μπορείτε να πάρετε μόνο έναν φακό μαζί σας, ο NIKKOR Z 24-70mm f/2.8 S χαρίζει τον ιδανικό συνδυασμό compact κατασκευής και επαγγελματικής απόδοσης. Kάθε στοιχείο της σκηνής που φωτογραφίζετε αποδίδεται με ρεαλιστική ευκρίνεια, ενώ η πλήρης στεγανοποίηση του φακού σάς επιτρέπει να τον έχετε μαζί σας παντού όπου και να πηγαίνετε».

Nikkor Z 24-70mm f/2.8 S – Σύνοψη βασικών λειτουργιών

Ευκρίνεια: απόδοση από άκρη σε άκρη. Απόδοση στα κοντινά πλάνα (ελάχιστη απόσταση εστίασης 0,38 m).
Προηγμένη οπτική σχεδίαση: 17 στοιχεία σε 15 ομάδες με ανακλαστική νανοκρυσταλλική επίστρωση και επίστρωση ARNEO.
Προσαρμόσιμος δακτύλιος ελέγχου: χειροκίνητη εστίαση (προεπιλογή), αθόρυβος έλεγχος διαφράγματος (εξαιρετικός για μεταβάσεις ίριδας κατά την εγγραφή video) ή αντιστάθμιση έκθεσης.
Κουμπί L-Fn (λειτουργία φακού): αντιστοίχηση έως 21 διαφορετικών λειτουργιών. Από το κλείδωμα AF έως τη μέτρηση, το bracketing και άλλες δυνατότητες.
Οθόνη πληροφοριών OLED: γρήγορη επιβεβαίωση για το διάφραγμα, την απόσταση εστίασης, την ακριβή εστιακή απόσταση και το βάθος πεδίου.
Συνεργάτης: στιβαρή, compact κατασκευή με εκτενή στεγανοποίηση για προστασία από τη σκόνη και την υγρασία.

  Sonos Roam: πλήρως αδιάβροχο ηχείο με Sound Swap στα €179

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το nikon.gr

Previous Article

Ψηφιακή σήμανση LG στη Horeca 2019

Next Article

Η Samsung σταματά τα 4Κ Blu-ray player