Η LG χορηγός στο 2ο Συνέδριο Αρχιτεκτονικής και Τουρισμού Ρόδου

Author: Electronicanto newsroom Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
LG OLED Double Side Curved Signage

Το τμήμα LG Business Solutions παρουσίασε στους εκπροσώπους των δύο κλάδων τις νέες επαγγελματικές λύσεις που αναβαθμίζουν την εμπειρία διαμονής και συμβάλουν στη βιώσιμη ανάπτυξη της ξενοδοχειακής μονάδας.

H LG Electronics Hellas (LG) συμμετείχε ως Χορηγός Τεχνολογίας στο 2ο Συνέδριο Αρχιτεκτονικής και Τουρισμού Ρόδου που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Rodos Palace, στην Ρόδο. Το συνέδριο διοργανώθηκε υπό την αιγίδα των: Υπουργείου Τουρισμού,  Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ), Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (ΤΕΕ), Ελληνικού τμήματος της Διεθνούς Ένωσης Αρχιτεκτόνων (UIA), Πανελλήνιας Ένωσης Αρχιτεκτόνων (ΣΑΔΑΣ – ΠΕΑ), ενώ αποτελεί συν-διοργάνωση του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Δωδεκανήσου, της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, του Τεχνικού Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου, του Πανεπιστήμιο Αιγαίου, της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου και τους Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου.

Το συνέδριο τίμησαν με την παρουσία τους περισσότερα από 600 στελέχη ξενοδοχειακών μονάδων, εκπρόσωποι του τουριστικού κλάδου και αρχιτέκτονες. Φέτος, σε συνέχεια της στρατηγικής συνεργασίας του θεσμού με την ηλεκτρονική πλατφόρμα archisearch.gr, μεταξύ των ιδιαίτερα επιφανών ομιλητών ήταν εκπρόσωποι αρχιτεκτονικών γραφείων διεθνούς φήμης από όλον τον κόσμο (όπως Zaha Hadid Architects, UNStudio και MKVDesign) καθώς και το επιμελητικό γραφείο που συνεργάζεται με το Design Museum of London και οι ειδικοί στο Hotel Curating Double Decker.

Εκπροσωπώντας την LG Electronics και το Τμήμα Business Solutions, η κα. Βασιλική Καραδήμου, B2B Sales Assistant Manager της LG Electronics Ελλάς παρουσίασε τις ολοκληρωμένες ξενοδοχειακές λύσεις Ιnformation Display, ενώ ο κ. Βάιος Μπλάτζιος, Air Conditioning & Energy, Hotel Sales Engineer μίλησε στους παρευρισκομένους για τις λύσεις κλιματισμού και παραγωγής ζεστού νερού χρήσης, αναλύοντας τα οφέλη των προϊοντικών προτάσεων της LG τόσο για τους αρχιτέκτονες, όσο και για τους ξενοδόχους.

LG OLED Hotel TV
LG OLED Hotel TV (φωτό: LG)

Συγκεκριμένα, οι παρευρισκόμενοι ενημερώθηκαν για τα εξειδικευμένα προϊόντα της LG για τις ξενοδοχειακές μονάδες, τις OLED Hotel TVs και OLED Digital Signage, οι οποίες συνδυάζουν την τεχνολογία OLED με τον εξαιρετικά λεπτό σαν χαρτί Wallpaper σχεδιασμό και ένα πλήθος προηγμένων τεχνολογιών. Για τους ξενοδόχους, οι OLED ξενοδοχειακές λύσεις της LG αναβαθμίζουν την εμπειρία διαμονής του επισκέπτη, τόσο στο δωμάτιο φιλοξενίας όσο και στους κοινόχρηστους χώρους του ξενοδοχείου, με ιδιαίτερης αισθητικής digital signage λύσεις, όπως Wallpaper, In-Glass Wallpaper, και Double-Sided οθόνες. Οι οθόνες αυτές ανταποκρίνονται στις τεχνολογικές απαιτήσεις του κοινού ενώ προσδίδουν μία σύγχρονη απλότητα στον διάκοσμο του χώρου αναβαθμίζοντας το επίπεδο των υπηρεσιών που προσφέρονται. Λαμβάνοντας υπόψη την αειφόρο ανάπτυξη των ξενοδοχειακών μονάδων, οι επαγγελματικές προτάσεις της LG παρέχουν προηγμένες Infotainement λύσεις που αντικαθιστούν πληθώρα διαφημιστικών υλικών βελτιστοποιώντας τα κόστη και τον τρόπο λειτουργίας των ξενοδοχείων.

Ως προς τις τεχνολογικές λύσεις κλιματισμού και ενέργειας, παρουσιάστηκαν τα πλεονεκτήματα του νέου VRF MULTI V 5, το πιο πρόσφατο μοντέλο της επιτυχημένης προϊοντικής σειράς MULTI V, των μονάδων Hydrokit για παραγωγή ζεστού νερού και των συνδυαστικών λύσεων συμβάλουν στην εξοικονόμηση ενέργειας και χώρου στα μηχανοστάσια. Οι λύσεις ξενοδοχειακού κλιματισμού της LG είναι παράλληλα φιλικές προς το περιβάλλον, καθώς εξοικονομούν ενεργειακούς πόρους, δεν εκλύουν καυσαέρια και συμβάλουν στη βιώσιμη ανάπτυξη της ξενοδοχειακής μονάδας.

Επιπλέον, οι αρχιτέκτονες ενημερώθηκαν για την ευρεία γκάμα εσωτερικών μονάδων κλιματισμού μικρών διαστάσεων που πληρούν εξειδικευμένους αρχιτεκτονικούς περιορισμούς και προσφέρονται για κρυφές εφαρμογές.

Με ηγετική θέση και στον κλάδο του τουρισμού, οι πολυάριθμες συνεργασίες της LG και του τμήματος LG Business Solutions, επισημαίνουν την τεχνολογική υπεροχή και το υψηλό επίπεδο των προϊόντων και των υπηρεσιών που παρέχει σε επαγγελματίες, επιχειρήσεις και οργανισμούς κάθε κλάδου.

Info: LG Business Solutions, τηλ. 801 11 200 900

Previous Article

Εκπτώσεις Νοεμβρίου στα καταστήματα Wind

Next Article

LG Signature OLED65G7V review – 4K OLED TV