Εκπτώσεις Νοεμβρίου στα καταστήματα Wind

Author: Electronicanto newsroom Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
Εκπτώσεις Νοεμβρίου στα καταστήματα Wind

Η Wind καλωσορίζει τις εκπτώσεις Νοεμβρίου στα καταστήματα της σε όλη την Ελλάδα, με μοναδικές προσφορές σε επιλεγμένα 4G smartphones, tablets και αξεσουάρ.

Όσοι επισκεφθούν τα καταστήματα Wind μέχρι και τις 15 Νοεμβρίου μπορούν να επιλέξουν από μια ευρεία γκάμα σε 4G smartphones & tablets με έκπτωση έως και 50% και σε τιμές που ξεκινούν από 79€ χωρίς προϋπόθεση συμβολαίου. Επίσης μπορούν να επωφεληθούν από μοναδικές τιμές σε αξεσουάρ, σε πακέτα κινητής, σταθερής και internet. Ενδεικτικά τα καταστήματα Wind διαθέτουν:

  • Smartphone MLS Easy Series στα €99
  • Smartphone Huawei Honor 8 στα €199
  • Smartphone Samsung Galaxy S8 και S8 Plus στα €699 και €799
  • Tablet Lenovo Tab 2 A10 30L 4G 2GB στα €149,90

Εκπτώσεις Νοεμβρίου στα καταστήματα Wind Με τις παραπάνω και πολλές άλλες προσφορές 4G κινητών συσκευών αλλά και το νέο 4G δίκτυο της Wind, μπορούν όλοι να απολαμβάνουν απρόσκοπτα πρόσβαση στα βίντεο του YouTube, να ποστάρουν άμεσα φωτογραφίες στο Facebook, να μοιράζονται μοναδικές στιγμές στο Instagram ,το Snapchat και το Twitter με εξαιρετικές ταχύτητες.

Η Wind, συνεργάτης του Προγράμματος yellow, την συγκεκριμένη περίοδο, επιβραβεύει με είκοσι φορές περισσότερα yellows (20 yellows για κάθε €1 αγορών) όσους κάνουν τις αγορές τους με τις κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα yellow.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν ένα κατάστημα Wind ή το site της εταιρείας  στο www.wind.gr .

Info: Wind

Previous Article

H τεχνολογία USB-C στις οθόνες υπολογιστών

Next Article

Η LG χορηγός στο 2ο Συνέδριο Αρχιτεκτονικής και Τουρισμού Ρόδου