Νέο κατάστημα iStorm στη Λεμεσό

Author: Electronicanto newsroom Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
istorm limassol apple store

H iStorm, ο ειδικός της Apple, άνοιξε δεύτερο κατάστημα στην Κύπρο, στη μαρίνα Λεμεσού.

Το νέο κατάστημα της Apple περιλαμβάνει πλήρη γκάμα αξεσουάρ της εταιρίας, ενώ μοναδική είναι και η αγοραστική εμπειρία, αναφέρει το δελτίο τύπου της iStorm.

Τα εγκαίνια του νέου καταστήματος έλαβαν χώρα τις προηγούμενες ημέρες στέφθηκαν με επιτυχία και εντυπωσιακή προσέλευση κόσμου. Το άρτια καταρτισμένο προσωπικό του καταστήματος υποδέχθηκε τους φίλους των προϊόντων της Apple, προτείνοντάς τους ολοκληρωμένες λύσεις, σε συνδυασμό με υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση, αντάξια της ποιότητας και καινοτομίας που χαρακτηρίζει τα προϊόντα της Apple.

Το νέο κατάστημα iStorm στη Λεμεσό συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία της αλυσίδας στην Κυπριακή αγορά, δυο χρόνια μετά τα εγκαίνια του πρώτου στη Λευκωσία και είναι το όγδοο κατάστημα της μοναδικής Apple Premium Reseller αλυσίδας σε Ελλάδα και Κύπρο. Αποτελεί συνέχεια των επενδύσεων του Ομίλου Quest στην ελληνική και κυπριακή αγορά, με στόχο την παροχή αξιόπιστων και ποιοτικών υπηρεσιών εξυπηρέτησης και ενημέρωσης στον καταναλωτή γύρω από την τεχνολογία και τις προτάσεις της Apple.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα istorm.com.cy.

 

istorm limassol apple store
Στιγμιότυπο από τα εγκαίνια του 2ου καταστήματος της iStorm με προϊόντα Apple στη Λεμεσό. (φωτό: Info Quest)
Previous Article

Back to School-“CashBack” προσφορά Nikon D3400

Next Article

Lenovo Transform 2.0: Intelligent Solutions & Συνεργασίες