Δυναμική η παρουσία της Pegneon στο Athens Game Festival

Author: Electronicanto newsroom Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
Pegneon

Η Pegneon, η πρώτη ελληνική νεοφυής επιχείρηση που δραστηριοποιείται στον τομέα της ανάπτυξης σοβαρών παιχνιδιών για την εκπαίδευση του ανθρώπινου δυναμικού εταιριών, συμμετείχε στo Athens Game Festival.

 Το Athens Game Festival είναι η πρώτη μεγάλη διεθνής διοργάνωση στη χώρα μας, αφιερωμένη στην προώθηση και υποστήριξη των ηλεκτρονικών παιχνιδιών και της ψηφιακής τεχνολογίας.

Κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ, η startup Pegneon συμμετείχε ως εκθέτης με ένα περίπτερο που θύμιζε Halloween, διακοσμημένο με τους υπερήρωες των σοβαρών παιχνιδιών που έχουν αναπτυχθεί μέχρι στιγμής. Επίσης η Ιδρύτρια και Γενική Διευθύντρια της Pegneon, Δανάη Αντωνοπούλου συμμετείχε με ομιλία της στην εκδήλωση που διοργανώθηκε στα πλαίσια του Φεστιβάλ από το Gi-Cluster του Corallia Clusters Initiative όπου μίλησε για τη δύναμη των συνεργασιών αλλά και για τα μελλοντικά σχέδια της Pegneon, καθώς και για τα καινούργια εκπαιδευτικά παιχνίδια που βρίσκονται σε διαδικασία ανάπτυξης. Αυτά είναι τα ακόλουθα:

  1. Το Hotel Game ένα εκπαιδευτικό παιχνίδι για τον τουρισμό, το οποίο απευθύνεται στον ξενοδοχειακό κλάδο και συγκεκριμένα σε προσωπικό ξενοδοχείων ώστε να εκπαιδευτούν σε θέματα που άπτονται του επαγγέλματός τους (εξυπηρέτηση πελατών και διαχείριση κρατήσεων, επικοινωνία, διαχείριση παραπόνων, γλώσσα του σώματος, επαγγελματική εμφάνιση, κλπ).
  2. O Ευγένιος, ένα εκπαιδευτικό παιχνίδι για υπαλλήλους τηλεφωνικών κέντρων όπου μέσω μικρών διαδραστικών παιχνιδιών (mini games), oι τηλεφωνικοί πράκτορες θα μπορούν να ενδυναμώνουν τις γνώσεις τους και τις ικανότητες τους σε θέματα όπως οι τεχνικές πωλήσεων, διαπραγμάτευση, επικοινωνία, διαχείριση παραπόνων, κλπ.

Οι επισκέπτες της έκθεσης είχαν την δυνατότητα να παίξουν μερικά από τα εκπαιδευτικά παιχνίδια της Pegneon. Ιδιαίτερα θετικά ήταν τα σχόλια που δέχθηκαν οι άνθρωποι της startup επιχείρησης, ενώ ευπρόσδεκτες ήταν οι κάποιες παρατηρήσεις, όπως οι ίδιοι δήλωσαν. Οι ιδέες που τέθηκαν υπόψη της Pegneon αφορούν την περεταίρω βελτίωση από game developers, guru της τεχνολογίας και ένθερμους παίκτες παιχνιδιών. Οι ευκαιρίες έμπνευσης αλλά και δικτύωσης ήταν πολλές και οι ανθρωποι της Pegneon πιστεύουν ότι και στο μέλλον θα υπάρξουν και άλλες τόσο αξιόλογες εκδηλώσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Pegneon.

Previous Article

Το “έξυπνο” σπίτι της Bosch

Next Article

Αυτό είναι το νέο πανέξυπνο σκυλί Aibo