Πλαίσιο: Turbo-X Battlebox με πιστοποίηση της Nvidia

Author: Electronicanto newsroom Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
K. Γεράρδος - Πλαίσιο, Μαγούλα

Ένας στους δύο σταθερούς υπολογιστές που πωλούνται στην Ελλάδα και περισσότερα από το 80% των gaming PC πωλούνται από το Πλαίσιο.”

Pla;sio Turbo-X Battlebox gaming
Επίδειξη gaming σε Turbo-X Battlebox desktop PC. (φωτό: Electronicanto)

Το Πλαίσιο ανακοίνωσε την πιστοποίηση που έλαβε από την Nvidia σε  συνέντευξη Τύπου που έλαβε χώρα στις κεντρικές εγκαταστάσεις της εταιρείας στη Μαγούλα Αττικής. Οι συμμετέχοντες ενημερώθηκαν σχετικά με τη διαδικασία πιστοποίησης της νέας σειράς Turbo-X Battlebox από την Nvidia. H Nvidia είναι από τις μεγαλύτερες εταιρείες που παράγουν τεχνολογία στον πλανήτη και ανάμεσα στους ηγέτες στην βιομηχανία video gaming.

Με βιντεοκλήση μίλησε ο κ. Luciano Ballerano, PR & Social Media Manager της Nvidia και εξήγησε ότι θεωρεί σημαντική τη συνεργασία της εταιρείας με το Πλαίσιο, το οποίο έχει επιλέξει ως στρατιγικό συνεργάτη στην ελληνική αγορά.

Κατά την εκδήλωση δύο επαγγελματίες παίκτες, o CaptainPanez και ο HackyPixelz «πολέμησαν» μέχρι τελικής πτώσης στο δημοφιλές παιχνίδι PlayerUnknown’s Battlegrounds. Οι παίκτες έπαιζαν με Turbo-X Battlebox desktop PC.

  • Στην κεντρική εικόνα του άρθρου ο κύριος Κώστας Γεράρδος, CEO του Πλαισίου, εξηγεί τους στόχους και τα επιτεύγματα της εταιρείας. “Ένας στους δύο σταθερούς υπολογιστές που πωλούνται στην Ελλάδα και περισσότερα από το 80% των gaming PCs πωλούνται από το Πλαίσιο”, είπε, μεταξύ άλλων, ο κύριος Γεράρδος.

Στις αρχές Ιουλίου το Πλαίσιο διοργάνωσε ένα από τα μεγαλύτερα gaming events στην Ελλάδα με περισσότερες από 1.500 συμμετοχές, το Πλαίσιο Gaming Nation.

Στις  εγκαταστάσεις του Πλαισίου στη Μαγούλα, μια επένδυση ύψους 30 εκατομμυρίων ευρώ, υπάρχει πραγματικό απόθεμα προϊόντων τεχνολογίας που ξεπερνά τα 25 εκατομμύρια ευρώ. Οι αυτοματοποιημένες διαδικασίες ξεκινούν περίπου 10 δευτερόλεπτα μετά τη λήψη μια παραγγελίας.

Plaisio, Magoula
O κύριος Κώστας Γεράρδος εξηγεί το μέγεθος της επένδυσης που έχει γίνεί στις εγκαταστάσεις στη Μαγούλα Αττικής από το Πλαίσιο. (φωτό: Electronicanto)

Η γραμμή συναρμολόγησης είναι η μεγαλύτερη στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια, στην οποία συναρμολογούνται και δοκιμάζονται ετησίως περισσότερα από 65.000 συστήματα Turbo-X, desktop και laptop.

Εκεί βρίσκεται και το τμήμα ποιοτικού ελέγχου της εταιρείας, στο οποίο γίνονται εξαντλητικές δοκιμές σε όλα τα δείγματα που έρχονται από εργοστάσια κατασκευής, με αποτέλεσμα το 80% αυτών να απορρίπτεται. Έτσι, τα καλύτερα προϊόντα σε ποιότητα κατασκευής, απόδοση και διάρκεια στο χρόνο επιλέγονται για να κυκλοφορήσουν στην αγορά με το brand Turbo-X.

«Το 2016 ο τζίρος από τις πωλήσεις Turbo-X desktop συστημάτων ξεπέρασε τα 12,5 εκατομμύρια ευρώ, ενώ ένα ποσοστό περίπου 30% από αυτά τα συστήματα είναι gaming», είπε ο κ. Παναγιώτης Πάνου, Product Manager Desktop & Components της εταιρείας.

Τα νέα gaming desktop Turbo-X Battlebox βρίσκονται ήδη στα καταστήματα Πλαίσιο και στο www.plaisio.gr και περιμένουν τους επαγγελματίες ή μη gamers.

 

Previous Article

H Info Quest ξεκινά τη διάθεση των προϊόντων Xiaomi στην Κύπρο

Next Article

Sound bar LG SH4D με ασύρματο υπογούφερ