Χρυσός Χορηγός του Ladies Run η Samsung

Author: Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
Χρυσός Χορηγός του Ladies Run η Samsung

 Η Samsung Electronics Hellas, για έκτη συνεχόμενη χρονιά, υποστήριξε τον πιο θηλυκό και premium αγώνα δρόμου, το επετειακό Ladies Run.

Για μία ακόμη φορά, η Samsung έδωσε δυναμικό παρόν στη διοργάνωση με τις τελευταίες καινοτομίες του οικοσυστήματος Samsung Galaxy και ένα εντυπωσιακό 360ο video booth. Παράλληλα, για τις runners του αγώνα που τερμάτισαν στις τρεις πρώτες θέσεις κατάταξης, χάρισε το νέο Samsung Galaxy Watch 5 και τα Galaxy Buds 2 Pro. 

Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της Samsung στο Sponsor’s Village, οι συμμετέχουσες του Ladies Run γνώρισαν τις πιο πρόσφατες Samsung Galaxy συσκευές που αναβαθμίζουν την αθλητική δραστηριότητα: 

  • το εντυπωσιακό αναδιπλούμενο smartphone Samsung Galaxy Z Flip 4 που συνδυάζει προηγμένες δυνατότητες τεχνολογίας και υψηλή αισθητική ενώ, χάρη στο συμπαγή σχεδιασμό του χωράει παντού
  • το νέο smartwatch της Samsung, Galaxy Watch 5 Pro που συμβάλλει στην επίτευξη των καθημερινών στόχων και παρέχει ολιστική εικόνα της ευεξίας του χρήστη 
  • τα Galaxy Buds 2 Pro, που με τον premium και άνετο σχεδιασμό τους, προσφέρουν εκπληκτική εμπειρία ήχου, κάνοντας κάθε προπόνηση διασκεδαστική. 

Η έναρξη και ο τερματισμός του αγώνα πραγματοποιήθηκε στην εντυπωσιακή αψίδα της Samsung, που είχε τοποθετηθεί στην αφετηρία της διαδρομής. Οι συμμετέχουσες δρομείς έδωσαν ένα ηχηρό μήνυμα δύναμης, θετικής ενέργειας και αλληλεγγύης. Από την πλευρά της η Samsung, ως σταθερός υποστηρικτής του Ladies Run, ενθαρρύνει τις γυναίκες να ξεπερνούν τα όρια τους μέσα από τον αθλητισμό και να θέτουν ακόμη υψηλότερους στόχους. 

Subscribe to our newsletter!

Previous Article

«Welcome to Chippendales»: Πρεμιέρα στις 11 Ιανουαρίου αποκλειστικά στο Disney+

Next Article

Xiaomi Gallery app: μεγάλη αναβάθμιση με αυτόματα back-up φωτογραφιών στο MIUI Android