Η ΖΤΕ στην 82η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Author: Electronicanto newsroom Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
Την επίδειξη του συστήματος παρακολούθησης και διαχείρισης συστημάτων ηλεκτρικής ενέργειας πραγματοποιεί ο κύριος Γιώργος Αγγελής: Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων ΖΤΕ Greece-Cyprus-Israel (φωτό: ΖΤΕ)

Η εταιρεία τεχνολογίας ΖΤΕ, στο πλαίσιο της συμμέτοχής της, στην 82η Διεθνή Έκθεση στη Θεσσαλονίκη παρουσίασε μια καινοτόμα λύση παρακολούθησης και διαχείρισης συστημάτων ηλεκτρικής ενέργειας.

(αριστερά) Οι Γιώργος Αγγελής: Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων ΖΤΕ Greece-Cyprus-Israel Chao Deng: Διευθύνων Σύμβουλος ZTE Greece-Cyprus-Israel Νίκος Παππάς: Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Παναγιώτης Σκούτας: Διευθυντής Γραφείου Υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Γιώργος Τσακογιάννης: Διευθυντής Πωλήσεων G & E ZTE Greece-Cyprus-Israel στο περίπτερο της ZTE στην 82η ΔΕΘ. (φωτό: ΖΤΕ)
(Αριστερά) Οι κύριοι Γιώργος Αγγελής,  Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων ΖΤΕ Greece-Cyprus-Israel, Chao Deng, Διευθύνων Σύμβουλος ZTE Greece-Cyprus-Israel, Νίκος Παππάς, Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Παναγιώτης Σκούτας, Διευθυντής Γραφείου Υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Γιώργος Τσακογιάννης, Διευθυντής Πωλήσεων G & E ZTE Greece-Cyprus-Israel, στο περίπτερο της ZTE στην 82η ΔΕΘ. (φωτό: ΖΤΕ)

Η εταιρεία τεχνολογίας ΖΤΕ, στο πλαίσιο της συμμέτοχής της, στην 82η Διεθνή Έκθεση στη Θεσσαλονίκη παρουσίασε μια καινοτόμα λύση παρακολούθησης και διαχείρισης συστημάτων ηλεκτρικής ενέργειας. Κατά τη διάρκεια της Έκθεσης που ξεκίνησε στις 9 Σεπτεμβρίου, προβλήθηκαν στο Εθνικό Κινεζικό Περίπτερο όλα τα επιτεύγματα της Κίνας κατά τη διάρκεια των τελευταίων δεκαετιών στις περιοχές της υψηλής τεχνολογίας, των τηλεπικοινωνιών, του πολιτισμού και του τουρισμού.

Με το ρόλο της βιομηχανίας ηλεκτρικής ενέργειας να γίνεται ολοένα κα πιο κρίσιμος στις σύγχρονες οικονομίες, τα θέματα της ορθής διαχείρισης των συστημάτων (παραγωγή, μεταφορά, διανομή) έχουν ιδιαίτερη σημασία. Η λύση της ΖΤΕ, η οποία παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην Έκθεση στο ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο της εταιρείας, προσφέρει κεντρική διαχείριση και εκ του μακρόθεν παρακολούθηση, υποστηρίζει την αποτελεσματική λειτουργία των σταθμών, ενώ επιτρέπει και τη διασύνδεση πολλών και ετερογενών συστημάτων.

Σε ότι αφορά τα θέματα ασφάλειας, η έξυπνη λύση της ΖΤΕ ολοκληρώνει τα κλειστά κυκλώματα τηλεόρασης υψηλής ευκρίνειας και τα συστήματα πυρανίχνευσης με τα συστήματα ελέγχου της πρόσβασης σε κτίρια και εγκαταστάσεις. Με τη χρήση των κατάλληλων εργαλείων ανάλυσης και με την αξιοποίηση του ενιαίου χαρακτήρα της πλατφόρμας παρακολούθησης, ελέγχου και διαχείρισης, καθίσταται εφικτή η λειτουργία των συστημάτων χωρίς φυσική παρουσία. Με αυτό τον τρόπο, επιτυγχάνεται η δημιουργία έξυπνων και αξιόπιστων δικτύων μεταφοράς και διανομής ηλεκτρικής ενέργειας, λέει η εταιρεία.

Οι εξειδικευμένοι μηχανικοί της ΖΤΕ ήταν παρόντες και είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τη λύση αυτή σε στελέχη ελληνικών εταιρειών ηλεκτρικής ενέργειας, καθώς και να συζητήσουν μαζί τους για τα ιδιαίτερα θέματα, τα οποία απασχολούν την ελληνική βιομηχανία παραγωγής, μεταφοράς και διανομής ηλεκτρικής ενέργειας. Πρωταρχικός στόχος της ΖΤΕ παραμένει η ανάπτυξη τεχνολογιών και ολοκληρωμένων λύσεων, οι οποίες βοηθούν τη βιομηχανία να βελτιώσει την ποιότητα της συντήρησης των εγκαταστάσεων και του εξοπλισμού, να επιτύχει την αποτελεσματικότερη διαχείριση των ανθρώπινων πόρων, να μειώσει τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις και να εγγυηθεί την ασφαλή παραγωγή και διάθεση ενέργειας.

Info: ZTE, τηλ. 210-6146179

Previous Article

Συμφωνία HTC και Google – εξαγορά μέρους του smartphone Business

Next Article

iPhone X: Η Apple ρίχνει το γάντι στους κατασκευαστές Android