90 χρόνια Motorola

Author: Electronicanto newsroom Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:

To 1928 στο Σικάγο, οι αδελφοί Paul και Joseph Galvin ίδρυσαν την Motorola, μια εταιρεία με ένα μόνο προϊόν και πέντε υπαλλήλους.

Σήμερα γιορτάζουμε τα 90 χρόνια της Motorola και δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η Motorola έχει αλλάξει το πρόσωπο του tech industryΤο πρώτο μας προϊόν σχεδιάστηκε το 1928 για να καλύψει την ανάγκη μεγαλύτερής διάρκειας ζωής μπαταρίας, μια πρόκληση που συνεχίζει να υπάρχει ακόμα και σήμερα, και που συνεχίζουμε να αντιμετωπίζουμε μέσω της καινοτομίας και της τεχνολογικής εξέλιξης. Το Galvin Manufacturing battery eliminator χρησιμοποίησε για πρώτη φορά οικιακό ρεύμα για να ηλεκτροδοτήσει ραδιόφωνα, ενώ το τελευταίο μας προϊόν, το 5G moto mod, δίνει λύση στη σημερινή ανάγκη για ταχύτητα. Μένοντας σταθεροί στο DNA της Motorola, δεν σταματήσαμε ποτέ να ακούμε και να προσπαθούμε να καλύψουμε τις ανάγκες των πελατών μας. 

90 χρονια motorola
(φωτό: Lenovo)

Από την κατασκευή του πρώτου φορητού αμφίδρομου ραδιοφώνου FM το 1943 και την επικοινωνία της γης με την πρώτη σεληνιακή προσγείωση, έως το RAZR V3 – το κινητό-ορόσημο που άλλαξε το σχεδιασμό του κινητού τηλεφώνου και έγινε η πρώτη συσκευή που ήταν παράλληλα και αξεσουάρ μόδας ή την τεχνολογία moto mod, που έδωσε τη δυνατότητα στο τηλέφωνό σας να μετατραπεί σε boombox, σε εκτυπωτής φωτογραφιών, σε gamepad ή σε φωτογραφική μηχανή 360 °, η Motorola ήταν πάντα εστιασμένη στους ανθρώπους. Με μια φιλοσοφία που εστιάζει σε προϊόντα έχουν αναπτυχθεί για να κάνουν τη ζωή καλύτερη τόσο για τους πελάτες μας, αλλά και για τους ανθρώπους της εταιρείας μας που βρίσκονται στην καρδιά της επιτυχίας μας. Στη Motorola έχουμε μια μακρόχρονη παράδοση στην αφοσιωμένη ηγεσία, από την εποχή που ήταν στο πηδάλιο ο 28χρονος ιδρυτή της Galvin Manufacturing (από την οποία προήλθε η Motorola), Paul Wolf Galvin, έως τον σημερινό πρόεδρο της εταιρείας, Sergio Buniac, ο οποίος άρχισε να εργάζεται στη Motorola το 1996 στο marketing και τις πωλήσεις κινητών τηλεφώνων.

 Μέσα στα χρόνια η Motorola είχε την ευκαιρία να γιορτάσει πολλά και να δημιουργήσει μερικές εκπληκτικές στιγμές στην ιστορία. 90 χρόνια αργότερα, από τηλέφωνα αυτοκινήτων έως smartphones, έχουμε μείνει αληθινοί στο στόχο μας να ξεπερνάμε όλα τα εμπόδια στην καινοτομία και να κάνουμε την καλύτερη πιθανή τεχνολογία προσβάσιμη σε όλους τους χρήστες στην απλούστερη μορφή της. Σήμερα σας ζητάμε να γιορτάσετε μαζί μας και σας αφήνουμε με αυτό το μήνυμα: τα καλύτερα έρχονται.

motorola 90 years

Previous Article

Google Arts and Culture: “Ο πολιτισμός που ενώνει την Ευρώπη”

Next Article

Samsung 75Q9FN in-depth review – 75″ 4K QLED TV