Samsung Galaxy S21 5G: η πιο αγαπημένη οικογένεια υψηλών προδιαγραφών

Author: Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:

Τα νέα Galaxy S21 5G smartphones είναι σχεδιασμένα για να καλύπτουν κάθε ανάγκη, για κάθε εποχή!

H έντονη επιθυμία για επικοινωνία βρίσκεται στην ανθρώπινη φύση. Με αυτό το κίνητρο, οι άνθρωποι επιζητούν με κάθε τρόπο καλύτερους ποιοτικότερους και περισσότερο αποδοτικούς τρόπους για να μπορούν να βρίσκονται και να νιώθουν ο ένας κοντά στον άλλο. Σε κάθε συνθήκη. Η τεχνολογία προσφέρει σημαντική βοήθεια στο σύνολο της ανθρωπότητας για την ικανοποίηση αυτής της έμφυτης ανάγκης. 

Τα smartphone είναι τα βασικά εργαλεία που έχουμε στη διάθεσή μας καθημερινά για το σκοπό αυτό, καθώς δίνουν τη δυνατότητα ανταλλαγής εικόνων και φωτογραφιών από οπουδήποτε, οποτεδήποτε. Και όλοι θέλουμε οι εικόνες και τα video μας να είναι όσο το δυνατόν καλύτερα και, αν είναι εφικτό, να είναι επικά!

Επικά video και εικόνες σημαίνουν Samsung Galaxy S21 Ultra 5G

Galaxy S21 5G
Το Galaxy S21 Ultra είναι η αυτονόητη επιλογή smartphone για αυτόν που ζητά το απόλυτο σε επιδόσεις και εμπειρία. (φωτό: Samsung)

Η νέα οικογένεια smartphone της Samsung είναι φτιαγμένη για αυτό το σκοπό: Για να κάνει την κάθε ημέρα επική! Για να προκαλεί την επικοινωνία, να φέρνει ζεστασιά ανάμεσα στους ανθρώπους και να τους φέρνει πιο κοντά, όσο πιο κοντά γίνεται, με τους καλύτερο δυνατό τρόπο. Έχουμε να σας προτέινουμε τρεις τρόπους, όσα και τα μέλη της νέας οικογένειας smartphone Galaxy S21.

Στο Galaxy S21 Ultra, η Samsung έχει ενσωματώσει όλη την τεχνογνωσία της για να προσφέρει την καλύτερη κάμερα που έχει ενσωματωθεί ποτέ σε Galaxy smartphone με την υπογραφή της. Το Galaxy S21 Ultra χρησιμοποιεί αισθητήρα ανάλυσης 108MP για να δώσει εικόνες ανάλυσης 12-bit με υψηλή δυναμική περιοχή (HDR), ακόμη και όταν ο φωτισμός είναι χαμηλός. Επίσης, για πρώτη φορά σε Galaxy smartphone, ενσωματώνονται δύο τηλεφακοί, ένας x3 και ένας x10, αμφότεροι με οπτικό zoom και γρήγορη εστίαση Dual Pixel(2PD) AF. Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά συνδυάζονται σε ένα επικό 100x Space Zoom!

Το video είναι κορυφαίων προδιαγραφών με ανάλυση 4K / 60fps, προδιαγραφή που υποστηρίζεται από τους τέσσερις φακούς της κύριας κάμερας του Galaxy S21 Ultra, αλλά και από αυτόν της selfie. Αυτό σημαίνει ότι οι φανατικοί φίλοι της εικόνας, μπορούν να κάνουν λήψη video όπως θα έκαναν με μια επαγγελματική κάμερα, σε όλο το εύρος εστιακών αποστάσεων του φακού!

Επική οθόνη

Galaxy S21 Ultra 5G S-Pen
To Galaxy S21 Ultra φέρνει για πρώτη φορά την εμπειρία S Pen στη σειρά Galaxy S, συνδυάζοντας την με την επική οθόνη 6,9″ Dynamic AMOLED 2X. (φωτό: Samsung)

Η επική κάμερα οφείλει να συνδυάζεται με επική οθόνη, σαν αυτή που, επίσης, διαθέτει το Galaxy S21 Ultra: με διαγώνιο 6,8 ίντσες, το Dynamic AMOLED 2X display είναι ό,τι καλύτερο μπορεί να επιθυμήσει ο χρήστης που ζητά άριστο καδράρισμα και μια ξεκούραστη οθόνη για τις ταινίες του. Και, γρήγορη για τα παιχνίδια: O ρυθμός ανανένωσης της επικής οθόνης του Galaxy S21 Ultra προσαρμόζεται σε ρυθμούς από 10Hz έως 120Hz για να προσφέρει κορυφαία εμπειρία!

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αν κάποιος επιζητά την απόλυτη εμπειρία που μπορεί να προσφέρει η τεχνολογία των smartphone σήμερα, η επιλογή που μπορεί να κάνει είναι προφανής και ακούει στην κωδική ονομασία Samsung Galaxy S21 Ultra. 

Απογειώστε το Instagram με τα Samsung Galaxy S21 και Galaxy S21+ 5G

Galaxy S21, Galaxy S21+ video capture
Είστε ο σκηνοθέτης και τα Galaxy S21 και Galaxy S21+ ο πολύτιμος βοηθός σας σε κάθε πλάνο! (φωτό: Samsung)

Αν είστε ξεχωριστός μπορείτε να το δείχνετε. Θα χρειαστείτε έμπνευση, φαντασία και τα κατάλληλα εργαλεία, δηλαδή ένα ξεχωριστό smartphone, ένα από τα Galaxy S21 και Galaxy S21+ 5G. Οι 6,2 ίντσες της οθόνης Dynamic AMOLED 2X Infinity-O του Galaxy S21, με προσαρμόσιμο ρυθμό ανανέωσης 120Hz, είναι ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσετε. Ή, ακόμη καλύτερα, με την οθόνη 6,7 ιντσών του Galaxy S21+, με τις ίδιες δυνατότητες.

Και τα δύο Galaxy smartphone προσφέρονται σε εκπληκτικά χρώματα και φινιρίσματα, από τα οποία ξεχωρίζει το μοναδικό Phantom Violet.

Galaxy S21, Galaxy S21+, accessories
Τα Galaxy S21 και Galaxy S21+ και τα αξεσουάρ τους είναι διαθέσιμα στον ανεπανάληπτο χρωματισμό Phantom Violet. Τα Samsung Galaxy Buds Pro προσφέρουν τα μικρόφωνά τους για να ηχογραφείτε φωνητικά σχόλια, παράλληλα με τον κύριο, ambient, ήχο της ταινίας σας. (φωτό: Samsung)

Μπορούν να κάνουν λήψη 8K video και έχουν τα κατάλληλα enhancement για να σας ωθούν να εκφραστείτε με τον δικό σας μοναδικό τρόπο. Η λήψη 8K Snap δίνει τη δυνατότητα να “πάρετε” ακίνητες εικόνες 8K από video 8Κ. Έτσι, δεν χρειάζεται να περιμένετε την κατάλληλη στιγμή για να φωτογραφήσετε – κάνετε λήψη υπερυψηλής ανάλυσης Super Steady video 8K, FHD (60fps)/FHD(30fps)! 

Επιπλέον, με το Director’ s View μπορείτε να κάνετε ταυτόχρονη λήψη video με τις εμπρόσθιες και τις οπίσθιες κάμερες ταυτόχρονα. Tα μικρόφωνα των Samsung Galaxy Buds Pro μπορούν να χρησιμοποιηθούν κατά τη λειτουργία εγγραφής με πολλαπλά μικρόφωνα, δίνοντας τη δυνατότητα… στον σκηνοθέτη να καταγράψει τους ήχους του περιβάλλοντος και τη φωνή του, ταυτόχρονα!

Galaxy S21, Galaxy S21+, Portrait Mode
Σε Portrait Mode, οι κάμερες με τρεις φακούς των Galaxy S21 και Galaxy S21+ χρησιμοποιούν τεχνολογία AI για να κάνουν προηγμένου επιπέδου ανάλυση 3D της εικόνας διαχωρίζοντας με μεγάλη ακρίβεια το θέμα από το φόντο. Με την 3D ανάλυση, οι κύριες και selfie κάμερες των Galaxy S21 και Galaxy S21+ αναδεικνύουν τα πρόσωπα στο κάδρο και προσφέρουν αποτέλεσμα λήψεων επαγγελματικού επιπέδου. (φωτό: Samsung)

Σας αρέσει να ξεχωρίζετε, έχετε έντονη κοινωνική ζωή, online και offline και θέλετε να δείχνετε την ταυτότητά σας. Τα Galaxy S21 και Galaxy S21+ 5G είναι… οι πολύτιμοι βοηθοί σκηνοθέτη που χρειάζεστε για να επιτύχετε!

#Sponsored by Samsung

Previous Article

Τα Galaxy Buds Pro μπορούν να βοηθήσουν άτομα με απώλεια ακοής

Next Article

LG TONE Free FN7 – earbuds με Μεσογειακό ταμπεραμέντο