LG TONE Free FN7 – earbuds με Μεσογειακό ταμπεραμέντο

Author: No Comments Share:
lg tone free fn7 earbuds

Η LG σε συνεργασία με τη Meridian παρουσιάζουν τα πλήρως ασύρματα ακουστικά TONE Free FN7 με Ενεργή Ακύρωση Θορύβου (ANC -Active Noise Cancellation).

Τα earbuds ακουστικά γνωρίζουν σημαντική άνθηση τα τελευταία ένα με δύο χρόνια χάρη στην ευκολία και στο στιλ που προσφέρουν στον χρήστη τους. Ξεκινώντας με αυτό ως βάση η LG, σε συνεργασία με τη Meridian Audio παρουσιάζουν τα TONE FN7, τα πρώτα πλήρως ασύρματα earbuds της LG με σύστημα ενεργής ακύρωσης του θορύβου (ANC).

lg tone free fn7 earbuds
Τα earbuds LG TONE Free FN7 είναι διαθέσιμα και σε λευκό χρώμα (LG)

Τα LG TONE Free FN7 έρχονται σε μαύρο και λευκό γυαλιστερό χρώμα και προσφέρονται μέσα σε ματ θήκη, η οποία χρησιμεύει για τη φύλαξη και τη μεταφορά τους, αλλά και για τη φόρτισή τους. Η διαφορά από παρόμοιες υλοποιήσεις είναι ότι η θήκη της LG που συνοδεύει τα TONE Free FN7 είναι εξοπλισμένη με το σύστημα UV Nano της LG για την απολύμανσή τους με υπεριώδη ακτινοβολία. Παρακάτω θα δούμε πιο αναλυτικά τι προσφέρουν τα νέα, στιλάτα, ασύρματα ακουστικά της LG με ήχο Meridian

Μουσική, απουσία θορύβου, με τα TONE Free FN7 earbuds της LG

(LG)

Βασικό ατού των LG TONE Free FN7 είναι το σύστημα ANC το οποίο μπορεί να λειτουργεί σε δύο επίπεδα αποθορυβοποίησης προκειμένου να κρατά τη μουσική καθαρή από θορύβους που υπάρχουν στο περιβάλλον και, κυρίως, στην πόλη. Με το διπλό σύστημα αποθορυβοποίησης, ο χρήστης των LG TONE Free FN7 μπορεί να ρυθμίσει τον ήχο των ακουστικών έτσι ώστε να απολαμβάνει το καλύτερο ηχητικό αποτέλεσμα μειώνοντας όσο χρειάζεται τον περιβάλλων θόρυβο. Η διαχείριση του συστήματος αποθορυβοποίησης γίνεται μέσα από το ΤΟΝΕ Free App, το οποίο υποστηρίζει και Ambient mode, έτσι ώστε ο χρήστης να έχει πλήρη αντίληψη των ήχων της πόλης κατά τη δραστηριότητά του, π.χ., κατά την άθληση. 

Τα earbuds TONE FN7 είναι εφοδιασμένα με τρία μικρόφωνα και ειδικά σχεδιασμένα βύσματα σιλικόνης. (LG)

Αξίζει να μείνουμε λίγο περισσότερο στη σουίτα ΤΟΝΕ Free App, καθώς μέσα από το κομψό και χωρίς περιττά γραφικά User Interface ο χρήστης-ακροατής των ΤΟΝΕ Free FN7 μπορεί να επιλέξει την ηχητική χροιά που θα έχουν τα ακουστικά του. Καρπός της συνεργασίας της LG με τη Meridian Audio είναι τέσσερα DSP ηχητικά προφίλ Natural, Immersive, Bass Boost και Treble Boost, με τα οποία ο ακροατής μπορεί να χρωματίσει σύμφωνα με το γούστο του, το ηχητικό προφίλ των ακουστικών της LG. Το προφίλ Natural δίνει τον περισσότερο φυσικό ήχο, το Immersive ένα τρισδιάστατο άκουσμα, ενώ τα Bass Boost και Treble Boost ενισχύουν το μπάσο και τις υψηλές συχνότητες, αντίστοιχα. Για τους περισσότερο “ψαγμένους¨, η LG δίνει δύο custom preset, για τη ρύθμιση του γραφικού ισοσταθμιστή των ακουστικών, οποίος υλοποιείται, επίσης, μέσα από το software του LG ΤΟΝΕ Free App.

lg tone fn7 uvnano
H θήκη φόρτισης και φύλαξης των TONE FN7. Το πράσινο LED ενημερώνει για το ικανοποιητικό επίπεδο φόρτισης της μπαταρίας. Το μπλε LED σημαίνει το UV Nano είναι ενεργό. (LG)

Τέλος, μέσα από το app, o χρήστης πληροφορείται για το επίπεδο της μπαταρίας στα ακουστικά, αλλά και στη θήκη φόρτισης. Για την απεικόνιση στο app του επιπέδου στάθμης της τελευταίας απαιτείται τα ακουστικά να είναι τοποθετημένα στις μαγνητικές θήκες τους μέσα σε αυτή και το καπάκι να είναι ανοικτό.

Δυνατή μουσική για όλη την ημέρα, παντού

lg tone free fn7 banner

Το σύστημα αποθορυβοποίησης των LG TONE Free FN7 δίνει την ευκαιρία στο χρήστη τους να απολαμβάνει την αγαπημένη του μουσική σε ικανοποιητική ένταση, χωρίς να χρειάζεται να ανεβάσει τη στάθμη αναπαραγωγής για να καλύψει τους ήχους του περιβάλλοντος. Η αυτονομία των ακουστικών είναι 5 ώρες με το ANC ενεργοποιημένο, συν 15 ώρες που προσφέρει η θήκη. Συνολικά, 20 ώρες μουσικής “καθαρές” από θόρυβο προσφέρουν τα νέα earbuds της LG – μια από τις καλύτερες επιδόσεις που μπορεί να συναντήσει κανείς για το είδος των ακουστικών. Αξίζει να προσθέσουμε ότι η συνολική αυτονομία αναπαραγωγής φτάνει τις 28 ώρες, συνολικά, με απενεργοποιημένο το σύστημα ANC.

Τα earbuds “φοριούνται” σχεδόν όλη την ημέρα, καθώς η σταθερότητά τους είναι υποδειγματική. Μάλιστα, η LG έχει δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα στη σχεδίαση των ελαστικών βυσμάτων, τα οποία είναι σχεδόν ανεπαίσθητα και συμβάλλουν στην αποτελεσματική απομόνωση των ήχων του περιβάλλοντος. 

Τα τρία μικρόφωνα με τα οποία είναι εξοπλισμένα τα earbuds της -ένα εσωτερικό και δύο εξωτερικά- μεταφέρουν τις τηλεφωνικές κλήσεις σε άλλο επίπεδο, καθώς, σε συνδυασμό με την ηχητική απομόνωση των ελαστικών βυσμάτων και την ενεργή ακύρωση του θορύβου και οι φωνές των συνομιλητών ακούγονται εκατέρωθεν με τρόπο διαυγή.

LG TONE Free FN7: Το ηχητικό σας κόσμημα

Τα TONE Free FN7 της LG αποτελούν ένα εργαλείο που ο χρήστης μπορεί να έχει συνεχώς στην τσέπη του γνωρίζοντας ότι ανά πάσα στιγμή μπορεί να απολαύσει τη μουσική του ή να συνομιλήσει με ήχο και στιλ απαράμιλλο.

Βασικές προδιαγραφές LG TONE Free FN7:

 •  Μέγεθος ακουστικού: 16,2 x 32,7 x 26,8 mm
 • Μέγεθος θήκης φόρτισης: 54,5 x 54,5 x 27,6 mm
 • Μέγεθος ακουστικού: 16,2 x 32,7 x 26,9 mm
 • Χωρητικότητες μπαταρίας
 • Ακουστικά: 55mAh x 2
 • Θήκη: 390mAh
 • Γρήγορος χρόνος φόρτισης: 5 λεπτά για 1 ώρα αναπαραγωγής
 • Διάρκεια ζωής μπαταρίας
 • Αναπαραγωγή: 7 ώρες (ANC off), 5 ώρες (ANC on)
 • Earbuds + Θήκη: 21 ώρες (ANC off), 15 ώρες (ANC on)
 • Συνδεσιμότητα: Bluetooth 5.1 (Σύνδεση μίας συσκευής)
 • Ηχείο: Δυναμικό 2 επιπέδων
 • Μικρόφωνα: 2 εξωτερικά, 1 εσωτερικό
 • Συμβατότητα: Android / iOS
 • Κωδικοποιητής ήχου Bluetooth: SBC / AAC
 • Χρώματα:  Stylish Black / Modern White
 • Info

Τα LG TONE Free FN7 θα είναι διαθέσιμα από τον Απρίλιο 2021 και η λιανική τιμή τους είναι €180.

#Sponsored by LG Electronics

Previous Article

Samsung Galaxy S21 5G: η πιο αγαπημένη οικογένεια υψηλών προδιαγραφών

Next Article

Zoom Escaper: βάλτε πρόωρο τέλος στις βαρετές συνομιλίες