Τι δώρο να της πάρεις για να σε λατρέψει (θα παίζεις και συ)

Author: Στάθης Ασπιώτης Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
airselfie 2

Μέρες γιορτινές πλησιάζουν και είτε είστε ερωτευμένοι με αμοιβαιότητα, είτε αυτή είναι η επιδίωξη σου, ένα δώρο με αξία συναισθηματική μπορεί να υποβοηθήσει τη δημιουργία των κατάλληλων συναισθημάτων από εκείνη για εσένα. Οι κατάλληλες επιλογές τεχνολογίας θα δείξουν ότι ξέρεις καλά και τις δύο…

 

airselfie 2
Airselfie 2
Αν βλέπετε περισσότερες από μια selfie της την εβδομάδα στα social media, τότε είστε αυτόπτης μάρτυρας στην προσπάθεια της να βγάλει ένα επιτυχημένο πορτρέτο, όταν εσείς δεν είστε εκεί. Το Airselfie 2 (το βλέπετε στην κύρια εικόνα του άρθρου και επιτρέπει φωτογραφίες χωρίς τρίποδο, ή φωτογράφο, όπως η παραπάνω) μπορεί να δώσει σε εκείνη τη selfie που τόσο χρειάζεται και σε εσάς την ευκαιρία να γίνεται ο ήρωας της. Έστω για μια ημέρα. Από 272€ (φωτό: AirSelfie)

 

LG SK10Y sound bar
LG SK10Y
Πτήσεων συνέχεια… Γνωρίζετε ότι οι γυναίκες λατρεύουν τη μουσική και τις ταινίες. Έχουν μόνο κάποια μικρά – έως μεγάλα – θέματα με τις συσκευές που παράγουν ήχο. Λόγος δεν είναι η διατάραξη της κοινής ησυχίας, αλλά της οικιακής χωροταξίας. Η LG έχει ήδη ξεκινήσει να προσφέρει ευέλικτα προϊόντα ήχου, που αποφορτίζουν το ευαίσθητο οπτικό της πεδίο από ηχητικές συσκευές. Το SK10Y με Dolby Atmos μπορεί να θεωρηθεί ότι εκπέμπει ακόμη και από την οροφή του δωματίου. Η τιμή αναμένεται. (φωτό: LG)

 

iPhone X
iPhone X
Είπαμε, το smartphone για δώρο δεν είναι ό,τι καλύτερο, καθώς δεν έχει το χαρακτήρα του περιττού, αλλά του απαραίτητου. Εκτός και αν της κάνετε δώρο το iPhone X, το οποίο μπορεί να την κάνει να νιώσει, ίσως περισσότερο έντονα από κάθε τι άλλο, ότι κοντά σου ευημερεί. Από 1199€. (φωτό: Apple)

 

Canon M100
Canon M100
Αν διακρίνεις ότι τα καταφέρνει καλά στη φωτογραφία, βοήθησε την να απαλλαγεί από το smartphone και να γίνει πιο δημιουργική. H Mirrorless Camera, Canon M100, είναι μικρή σε μέγεθος, πιο εύχρηστη από το κινητό της, αλλά απείρως ποιοτικότερη από αυτό. Από 659€ (kit με EF-M 15-45).

 

Fifty Shades of Gray Blu-ray
Fifty Shades of Grey: The Unseen Edition (Blu-ray) (2015)
Αν είναι ντροπαλή, θα πρέπει να κάνεις κάτι για αυτό. Μπορείς να της πάρεις το βιβλίο Fifty Shades of Grey. Ακόμη καλύτερα, μπορείς να της κάνεις δώρο την ταινία για να τη δείτε μαζί. Ιδανικά, χρησιμοποίησε το Sound bar και την 4Κ TV του αφιερώματος και κάνε της ακόμη ένα δώρο – καλύτερα το τελευταίο από τη λίστα μας. Χαμήλωσε τα φώτα…, βάλε κεριά βανίλια να καίνε…, φτιάξε ατμόσφαιρα… και μην τα περιμένεις να στα πω όλα εδώ! (Amazon.com)
  Τα νέα MacBook Air και MacBook Pro 13'' με επεξεργαστή M2 νέας γενιάς
Previous Article

Το «Country of the Year Award» κέρδισε η Xerox Hellas

Next Article

Η Epson στις 100 κορυφαίες στην καινοτομία