Το «Country of the Year Award» κέρδισε η Xerox Hellas

Author: Electronicanto newsroom Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
country-year-award-xerox-hellas

Πετυχαίνοντας τις καλύτερες επιδόσεις ανάμεσα σε περισσότερες από 130 χώρες, η Xerox Hellas βραβεύτηκε με το Country of the Year Award – την υψηλότερη διάκριση που μπορεί να λάβει ένα τοπικό γραφείο της Xerox.

Η βράβευση αυτή ήρθε λόγω των εξαιρετικών αποτελεσμάτων που πέτυχε η Xerox Hellas μέσα στο 2017, υπερκαλύπτοντας κάθε στόχο που είχε τεθεί στην αρχή της περυσινής χρονιάς. Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία σημείωσε αύξηση 34% στην πώληση μηχανών, 6% στα συνολικά έσοδα και 16% στα κέρδη προ φόρων.

Ο Βασίλης Ραμπάτ, Διευθύνων σύμβουλος της Xerox Hellas δήλωσε σχετικά: «Είμαστε πραγματικά υπερήφανοι για αυτή τη σπουδαία διάκριση που επιβεβαιώνει το υψηλό επίπεδο των υπηρεσιών που προσφέρουμε στους πελάτες μας. Φυσικά, η επιτυχία αυτή δε θα μπορούσε να συμβεί χωρίς την καινοτόμα τεχνολογία μας και, κυρίως, χωρίς την αφοσίωση και τον ενθουσιασμό των ανθρώπων μας και των συνεργατών μας που βοηθούν καθημερινά μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις να συνδέονται, να επικοινωνούν και να εργάζονται καλύτερα. Η βράβευση αυτή μας γεμίζει ικανοποίηση και μας δίνει δύναμη για ακόμη υψηλότερες επιδόσεις μέσα στο 2018».

Το βραβείο παρέδωσε στο Management Team της Xerox Hellas, o David Dyas, Πρόεδρος του Developing Markets Operations της Xerox. Εκτός από αυτή την ομαδική διάκριση, για τις εξαιρετικές τους επιδόσεις βραβεύτηκαν ξεχωριστά και τέσσερα στελέχη της Xerox Hellas – o Οικονομικός Διευθυντής, Κανέλλος Κανελλόπουλος, ο Διευθυντής Προσωπικού, Δημήτρης Δόντας, ο Διευθυντής Marketing και Πωλήσεων, Χάρης Τράμπας και η Ευδοκία Μανωλάκη, Διευθύντρια Τεχνικών Υπηρεσιών.

Previous Article

LG: Ολοκληρωμένες λύσεις Digital Signage στην ISE 2018

Next Article

Τι δώρο να της πάρεις για να σε λατρέψει (θα παίζεις και συ)