Κυρτή AOC AG3562UCG6 Black Edition

Author: Electronicanto newsroom Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
AG352UCG6

Στη φετινή IME (Intel Extreme Masters), στην πόλη Katowice της Πολωνίας, η εξειδικευμένη εταιρία οθονών AOC παρουσιάζει τη νέα κυρτή οθόνη AG352UCG6 Black Edition.

Δελτίο Τύπου

Στη φετινή IME (Intel Extreme Masters) που θα διεξαχθεί στη πόλη Katowice της Πολωνίας, η εξειδικευμένη εταιρία οθονών AOC θα παρουσιάσει την πιο ανταγωνιστική σειρά gaming οθονών που έχει πραγματοποιηθεί ποτέ σε esports event. Με περισσότερους από 100.000 αναμενόμενους συμμετέχοντες στο event, η AOC παρουσιάζει την all-black, μια ειδική κυρτή έκδοση της AG352UCG6 στο πιο ενθουσιώδες esports κοινό της Ευρώπης.

Για ενδέκατη φορά, στην πόλη Katowice φιλοξενήθηκαν οι λάτρεις των esports στην έκθεση IEM μεταξύ 24 και 25 Φεβρουαρίου, καθώς και στον αγώνα Intel Extreme Masters μεταξύ 2 και 6 Μαρτίου, όπου θα συμμετάσχουν οι 16 καλύτερες επαγγελματικές ομάδες CS:GO στον κόσμο για να διεκδικήσουν το τεράστιο χρηματικό έπαθλο των 500.000 δολαρίων. Μεταξύ αυτών συγκαταλέγεται και η γαλλική G2 Esports διεθνή superteam με χορηγό την AOC, που θα συμμετέχει στον αγώνα μετά από μια εντατική προετοιμασία εβδομάδων με το εξαιρετικά γρήγορο μοντέλο AOC AG251FZ των 240 Hertz και χρόνο απόκρισης 1 ms.

Μεταξύ των ανταγωνιστικών αγώνων, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να περιηγηθούν στο περίπτερο του συνεργάτη της AOC, την Alsen (χώρος Β2) όπου οι G2 pro θα είναι διαθέσιμοι για σύντομες συναντήσεις. Επιπλέον, η AOC, η Alsen και οι συνεργάτες της AOC, Komputronik και Corsair (χώρος: A7) θα χαρίσουν πολλά δώρα, συμπεριλαμβανομένων και gaming οθονών AOC.

AG352UCG6
Η AOC AG352UCG6 Black Edition προσφέρει ανάλυση 3440×1440 pixels, 120 Hz και G-Sync υποστήριξη. (φωτό: AOC)

 

Εμπειρία τελειότητας στο gaming

Στο διάστημα των δυο esports Σαββατοκύριακων, οι επισκέπτες θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να παρακολουθήσουν την πρώτη δημόσια παρουσίαση της νέας κυρτής οθόνης AG3562UCG6 Black Edition με το εντυπωσιακό πάνελ των 35 ιντσών στο περίπτερο της Alsen (B2). Αυτή η all-black ειδική έκδοση προσφέρει ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και ανάλυση UWQHD (3440×1440 pixels), προσφέροντας στους επισκέπτες τη πιο καθηλωτική gaming εμπειρία. Χάρη στην ενσωματωμένη G-Sync υποστήριξη, η AG3562UCG6 Black Edition προσφέρει γραφικά σε απόλυτη αρμονία με το NVIDIA GPUs, εξαλείφοντας οποιαδήποτε καθυστέρηση εισόδου και τρεμόπαιγμα στην οθόνη. Χρήσιμα επιπλέον χαρακτηριστικά, όπως η τεχνολογία Flicker-free, η ανασυρόμενη βάση ακουστικών και η λειτουργία Shadow Control της AOC συμπληρώνουν τη λειτουργική και ειδικά σχεδιασμένη για esports σειρά χαρακτηριστικών της AG352UCG6, καθιστώντας την πιο πρόσφατη προσθήκη της AOC στη σειρά AGON μια από τις πιο εντυπωσιακές.

Η οθόνη θα είναι διαθέσιμη το Μάϊο 2018.

Previous Article

Η Xerox στη λίστα με τις πιο ηθικές εταιρίες του κόσμου

Next Article

Στα 1,52 εκατ. οι πωλήσεις των υβριδικών ηλεκτρικών οχημάτων Toyota το 2017