Το νέο Apple Watch Series 7 γίνεται μεγαλύτερο

Author: Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
sonos move
Το νέο Apple Watch Series 7 γίνεται μεγαλύτερο

Διαρροές αποκαλύπτουν πως το νέο Apple Watch Series 7 θα κυκλοφορήσει σε 41mm και 45mm.

 Έχουν υπάρξει διάφορες διαρροές που αποκαλύπτουν μία πιθανότητα για το επερχόμενο Apple Watch Series 7 να είναι μεγαλύτερο από τα τωρινά μοντέλα. Από την πρώτη γενιά εώς το Series 3, η Apple διέθετε το smartwatch της σε 38mm και 42mm, ενώ στις τρεις τελευταίες το διέθετε σε 40mm και 44mm.

Οι leakers Majin Bu και Duan Rui δημοσίευσαν στο twitter φωτογραφίες που αποκαλύπτουν τα νέα μεγέθη γραμμένα στο λουρί του ρολογιού. O Duan Rui κοινοποίησε μία φωτογραφία ενός πιθανού δερμάτινου λουριού με χαραγμένο πάνω του «45mm», ενώ ο Majin Bu κοινοποίησε αρκετές φωτογραφίες ενός μπλε λουριού των «41mm».

Άλλος ένας leaker, ο Uncle Pan, επιβεβαίωσε τους δύο προηγούμενους leakers πως το νέο Apple Watch Series 7 θα διατεθεί σε αυτά τα δύο μεγέθη. Επιπλέον ισχυρίστηκε πως τα νέα λουριά «θα είναι συμβατά με τα παλιά λουριά των 44mm»

Τα νέα λουριά θα είναι επίσης συμβατά με το πρώτο Apple Watch που κυκλοφόρησε το 2015. Η Apple επίσης φαίνεται πως διατηρεί τον ίδιο μηχανισμό quick release.

Αν οι δημοσιευμένες φωτογραφίες αποδειχθούν πως είναι αυθεντικές, το νέο Apple Watch θα είναι το δεύτερο smartwatch της Apple που θα υποστεί αλλαγές στο μέγεθος της οθόνης του. Η Apple παλαιότερα μας είχε παρουσιάσει μία αύξηση οθόνης κατά 30% στο Series 4. Τα αρχικά Apple Watch διέθεταν μία οθόνη των 1,53 ιντσών για την έκδοση των 42mm ενώ τα τωρινά μοντέλα διαθέτουν οθόνη των 1,78 ιντσών για τα μοντέλα των 44mm.

Σύμφωνα με τον YouTuber Jon Prosser, το νέο Apple Watch θα διαθέτει ένα “flat design”, το πρώτο redesign από το 2018. Αυτός ίσως είναι ένας λόγος για την αύξηση του μεγέθους της οθόνης.

Το Apple Watch Series 7 πιθανότατα θα ανακοινωθεί μαζί με το νέα γενιά iPhone 13. Τα επερχόμενα iPhone θα διατεθούν για πώληση στις 17 Σεπτεμβρίου 2021.

Δείτε επιπλέον: Πως το Apple Watch θα αντικαταστήσει το πορτοφόλι και τα κλειδιά αυτοκινήτου

Previous Article

Αναμένεται αύξηση τιμών στις κάρτες γραφικών από το νέο έτος

Next Article

Samsung Galaxy Z Flip 3 και Ζ Fold 3: Διαθέσιμα σε COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟ

sonos move