“Το πιο ισχυρό Galaxy” έρχεται σύντομα από την Samsung

Author: No Comments Share:
το πιο ισχυρο galaxy

Στην επόμενη ψηφιακή εκδήλωση Galaxy Unpacked της Samsung, η εταιρεία υπόσχεται πως θα παρουσιάσει την πιο ισχυρή Galaxy συσκευή.

Η Samsung ανακοίνωσε το νέο Galaxy Unpacked που θα πραγματοποιηθεί στις 28 Απριλίου, ανεβάζοντας ένα βίντεο στο κανάλι της στο Youtube που υπόσχεται “το πιο ισχυρό Galaxy”. Μιας και πρόκειται για κάποια ισχυρή συσκευή, οι εικασίες που μπορούμε να κάνουμε δεν αφορούν κάποιο smartphone μιας και η Samsung έχει ήδη ανακοινώσει συσκευές που υποστηρίζονται από το πιο ισχυρό chipset για φέτος, όπως τα Galaxy S21, με Qualcomm Snapdragon 888.

Οι φήμες για την αποκάλυψη του Galaxy Z Fold 3 μιλούν για ανακοίνωση της συσκευής σε μια εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί τον Ιούλιο ή Αύγουστο, ενδεχομένως στην θέση του φετινού Galaxy Note που η Samsung τελικά ακύρωσε, οπότε μάλλον η ψηφιακή εκδήλωση αφορά κάποια άλλη συσκευή.

Σύμφωνα με αυτά που μπορούμε να διακρίνουμε από το βίντεο, κυρίως προς το τέλος του όπου φαίνεται ένα κουτί που κρύβει μέσα “το πιο ισχυρό Galaxy”, εικάζουμε την ανακοίνωση κάποιου Galaxy Book. Εκτός από αυτή την σειρά, είναι πιθανό η εκδήλωση να αφορά κάποιο tablet, αν και οι πιθανότητες είναι μικρές, αφού το πλάνο στο τέλος δείχνει το κουτί να ανοίγει με τρόπο όμοιο με αυτόν της οθόνης ενός laptop.

Τον τελευταίο καιρό έχουν κυκλοφορήσει διάφορες φήμες που αφορούν τα επόμενα laptop της Samsung, με αναφορές για OLED οθόνες 13,3 ιντσών και 15,6 ιντσών, υποστήριξη 5G δικτύου και S-Pen, έως και στην ονομασία αυτών ως Galaxy Book Pro και Galaxy Book Pro 360. Αν η εταιρεία σκοπεύει όντως να παρουσιάσει κάποιο νέο Galaxy Book, ο όρος “το πιο ισχυρό Galaxy” μάλλον είναι κυριολεκτικός και όχι κάποια διαφημιστική υπερβολή, αφού περιμένουμε τα επόμενα laptops της Samsung να τροφοδοτούνται από Intel επεξεργαστές.

Subscribe to our newsletter!

Ακολουθήστε το Electronicanto στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! 

Η ψηφιακή εκδήλωση Galaxy Unpacked θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι της Samsung στο Youtube, όπως επίσης και από την ιστοσελίδα της εταιρείας, την Τετάρτη 28 Απριλίου 12:00μμ ώρα Ελλάδος. Μείνετε συντονισμένοι για οποιαδήποτε ενημέρωση, καθώς αναμένουμε την πιο ισχυρή Galaxy συσκευή για φέτος.

Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ., Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το Electronicanto στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://electronicanto.net/feed/ στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

Previous Article

Creative Sound Blaster GC7: απόλυτος έλεγχος ήχου και επικοινωνίας

Next Article

AudioQuest 48: Γιατί είναι τα καλώδια HDMI 2.1 που αξίζει να αποκτήσετε