Η Samsung αποφάσισε να μην ανανεώσει το Galaxy Note Trademark

Author: No Comments Share:
Η Samsung αποφάσισε να μην ανανεώσει το Galaxy Note Trademark

Μήπως η έλλειψη trademark σημαίνει το τέλος της σειράς Galaxy Note;

Το Samsung Galaxy Note 21 δεν θα κυκλοφορήσει φέτος και νέες καταχωρήσεις trademark στην έδρα της εταιρείας, στη Νότιο Κορέα, δείχνουν πως ίσως δεν ξαναδούμε νέα συσκευή Galaxy Note στο μέλλον.

Η Samsung πρόσφατα ανανέωσε τα trademarks της για διάφορα ονόματα, συμπεριλαμβανομένων των σειρών Galaxy S, Galaxy Z, Galaxy M και Galaxy A όπως παρατήρησε το GalaxyClub.

Υπάρχει όμως μία απουσία, της σειράς Galaxy Note. Με το να λείπει αυτή η σειρά από την λίστα μπορεί να σημαίνει μόνο ένα πράγμα – η εταιρεία δεν σκοπεύει να παρουσιάσει το Galaxy Note 22 το 2022.

Το 2021, η Samsung αποφάσισε να αφοσιωθεί στα αναδιπλούμενα Galaxy Z Fold 3 και Galaxy Z Flip 3 αντί να κυκλοφορήσει ένα νέο κινητό Galaxy Note.

Πιστεύεται πως η εταιρεία θέλει να προωθήσει τα αναδιπλούμενα κινητά της περισσότερο, οπότε ίσως δούμε νέα Galaxy Z Fold 4 και Galaxy Z Flip 4 στο δεύτερο μισό του 2022.

Η Samsung επίσης παρουσίασε υποστήριξη S Pen – το feature που έκανε το Galaxy Note να ξεχωρίσει από τις υπόλοιπες συσκευές – για τα Galaxy S21 Ultra και Galaxy Z Fold 3, οπότε όσοι θέλουν ένα stylus μπορούν να διαλέξουν ανάμεσα στις δύο τελευταίες συσκευές.

Είναι όμως «νεκρή» η σειρά Galaxy Note;

Η σύντομη απάντηση είναι πως δεν είμαστε σίγουροι. Η έλλειψη του ονόματος στην λίστα με τα trademarks δείχνει πως δεν θα δούμε ένα Galaxy Note 22 ή Galaxy Note 23 στα επόμενα έτη, αλλά κάτι τέτοιο δεν είναι επιβεβαιωμένο μιας και το θέμα των trademark είναι περίπλοκο.

Για τώρα όμως, αυτές οι πληροφορίες περί trademark αφορούν μόνο τη Νότιο Κορέα και ίσως υπάρχουν άλλοι λόγοι που το όνομα Galaxy Note δεν συμπεριλαμβάνεται στην λίστα.

Η Samsung συχνά κατοχυρώνει εμπορικά ονόματα τα οποία καταλήγει να μην χρησιμοποιήσει – συνήθης τακτική για μεγάλες τεχνολογικές εταιρείες. Επειδή η εταιρεία δεν έχει κατοχυρώσει ένα όνομα από νωρίς δεν σημαίνει πως δεν θα το χρησιμοποιήσει στο μέλλον.

Previous Article

Διέρρευσε η ημερομηνία κυκλοφορίας και το chipset του Samsung Galaxy Tab S8

Next Article

Viva Wallet POS: Το νέο app για να διευκολύνει τις αγορές σας