Διέρρευσε η ημερομηνία κυκλοφορίας και το chipset του Samsung Galaxy Tab S8

Author: No Comments Share:
Διέρρευσε η ημερομηνία κυκλοφορίας και το chipset του Samsung Galaxy Tab S8

Η τελευταία διαρροή δείχνει πως δεν θα δούμε φέτος το Samsung Galaxy Tab S8.

Η τελευταία διαρροή δείχνει πως δεν θα δούμε φέτος το Samsung Galaxy Tab S8 μιας και θα κυκλοφορήσει τον ίδιο καιρό με την σειρά Galaxy S22.

Το leak προέρχεται από μία δημοσίευση στο Clien.net, ένα site της Νότιου Κορέας, που αναδημοσιεύτηκε στο Twitter από τον FrontTron – έναν αξιόπιστο leaker. Δεν ξέρουμε ακριβώς πότε θα κυκλοφορήσει η σειρά Galaxy S22, αλλά πιστεύουμε πως θα έρθει στις αρχές του 2022, πιθανότατα τον Ιανουάριο.

Η διαρροή επίσης συμβαδίζει με τις υπόλοιπες αναφορές που αφορούν την ημερομηνία κυκλοφορίας, οπότε η πιθανότητα που ήθελε το tablet να κυκλοφορήσει φέτος τελικά φαίνεται σχεδόν απίθανη.

Πάντως, η ημερομηνία κυκλοφορίας δεν ήταν το μόνο πράγμα που αποκαλύφθηκε στην δημοσίευση μιας και ισχυρίζεται πως το Galaxy Tab S8 θα χρησιμοποιεί το Exynos 2200 chipset – το νέο chipset της Samsung για τις συσκευές-ναυαρχίδες που δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα και το περιμένουμε σε μερικές συσκευές της σειράς Galaxy S22.

Από ό,τι φαίνεται όμως το Galaxy Tab S8 Plus θα χρησιμοποιήσει το Snapdragon 898 chipset, ένα top-end chipset το οποίο δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα και πιθανότατα θα εμφανιστεί σε μερικά μοντέλα της σειράς Galaxy S22.

Αυτός ο ισχυρισμός όμως έρχεται σε αντιπαράθεση με μία προηγούμενη αναφορά που ήθελε και τα τρία μοντέλα της νέας σειράς Galaxy Τab S8 να χρησιμοποιούν το Snapdragon chipset, οπότε είμαστε αρκετά επιφυλακτικοί με αυτήν την διαρροή.

Δεν μας κάνει έκπληξη που η Samsung θα χρησιμοποιήσει δύο διαφορετικά chipset στην ίδια σειρά, μιας και το κάνει συνέχεια με την σειρά Galaxy S. Ωστόσο, το παράξενο είναι πως θα χρησιμοποιήσει διαφορετικά chipset σε διαφορετικά μοντέλα παρά σε διαφορετικές περιοχές.

Αν η Samsung πραγματικά προορίζει το Exynos 2200 για το Galaxy Tab S8 Ultra τότε φαίνεται πως θεωρεί το Exynos chip πιο ισχυρό από το Snapdragon 898, ειδικά αφού η αναφορά ισχυρίζεται πως η εταιρεία θα εφοδιάσει το μοντέλο Ultra με τα καλύτερα specs δυνατά.

Previous Article

Η Apple χαρακτηρίζει το iPhone 12 ως “Legacy Device”

Next Article

Η Samsung αποφάσισε να μην ανανεώσει το Galaxy Note Trademark