Κυκλοφόρησε τηλεχειριστήριο για κινητά Android για το Google TV

Author: No Comments Share:
Κυκλοφόρησε τηλεχειριστήριο για κινητά Android για το Google TV

Ένα νέο feature του Google TV επιτρέπει στους χρήστες να χρησιμοποιήσουν την Android συσκευή τους ως τηλεχειριστήριο για τις smart TV τους.

Η υποστήριξη για το Android τηλεχειριστήριο για το Google TV κυκλοφόρησε σήμερα μετά την ανακοίνωση του στο Google I/O τον Μάιο. Ένας εκπρόσωπος ανέφερε πως για τώρα η εφαρμογή θα είναι διαθέσιμη μόνο για Android κινητά και δεν ανέφερε τίποτα για μελλοντική υποστήριξη σε iOS.

Η υποστήριξη για ένα τηλεχειριστήριο Android είναι μία τεράστια βοήθεια για όσους χάνουν συνεχώς το κανονικό τους τηλεχειριστήριο αλλά θα βοηθήσει σε χρονοβόρες διαδικασίες όπως για παράδειγμα η εισαγωγή στοιχείων σύνδεσης και τίτλους για ταινίες και σειρές. Η Google ανέφερε πως η εφαρμογή θα υποστηρίζει και άλλα Android TV λογισμικά πέρα του Google TV.

Η εφαρμογή θα μπορεί να γίνει διαθέσιμη μέσα από δύο τρόπους: είτε προσθέτοντας το remote tile στις γρήγορες ρυθμίσεις από μία συσκευή Android είτε μέσω του Google TV app – το οποίο η Google ανέφερε πως θα κυκλοφορήσει σε 14 νέες χώρες την επόμενη εβδομάδα.

Περισσότερα για το Google TV:

Previous Article

Η Samsung παρουσίασε τη λειτουργία Knox Capture σε εταιρείες logistics

Next Article

Η σειρά Xiaomi Civi είναι έτοιμη να κυκλοφορήσει