Η σειρά Xiaomi Civi είναι έτοιμη να κυκλοφορήσει

Author: Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
sonos move
Η σειρά Xiaomi Civi είναι έτοιμη να κυκλοφορήσει

Ενώ η σειρά Xiaomi Civi θα κυκλοφορήσει μόνο στην Κίνα υπάρχει λόγος που πρέπει να της δώσουμε προσοχή.

Στις δυτικές κοινωνίες υπάρχουν τρεις σειρές κινητών Xiaomi: η Mi, η Poco και η Redmi. Ωστόσο στην Κίνα, η εταιρεία πουλάει μερικές ακόμα και μία νέα είναι έτοιμη να κυκλοφορήσει με όνομα Civi. Ενώ η σειρά θα κυκλοφορήσει μόνο στην Κίνα υπάρχει λόγος που πρέπει να δώσουμε προσοχή στην νέα σειρά.

Ένα teaser poster που μοιράστηκε η Xiaomi στο Κινεζικό μέσο κοινωνικής δικτύωσης, Weibo, αποκαλύπτει το όνομα Civi μαζί με ημερομηνία και ώρα ενός launch event στις 27 Σεπτεμβρίου.

Το κείμενο στο poster μεταφράζεται σε «μία νέα σειρά κινητών Xiaomi […] για την εξερεύνηση του έμφυτου ενθουσιασμού του ατόμου» μαζί με άλλες ανοησίες marketing. Το event πιθανότατα θα είναι αποκλειστικό στην Κίνα και το livestream θα γίνει μέσα από την σελίδα της Xiaomi στο Weibo.

Ωστόσο, ίσως είναι σημαντικό να παρακολουθήσουμε την νέα σειρά Xiaomi Civi μιας και υπάρχει πιθανότητα να κυκλοφορήσει και σε άλλες ηπείρους.

mi note 10-screen-review
Το Xiaomi Mi Note 10

Γιατί πρέπει να προσέξουμε την νέα σειρά;

Η Xiaomi είχε πολλές συσκευές αποκλειστικές για την Κίνα αλλά βελτιώνεται στο να κυκλοφορεί μερικές από τις σειρές της παγκοσμίως, όπως το πρόσφατο Xiaomi Pad 5.

Είναι πιθανό πως τα κινητά Xiaomi Civi θα κυκλοφορήσουν πρώτα στην Κίνα και μετά στον υπόλοιπο κόσμο και υπάρχει σοβαρός λόγος που το πιστεύουμε.

Μερικοί σχολιαστές κάτω από το teaser στο Weibo πιστεύουν πως η σειρά Xiaomi Civi θα αντικαταστήσει την σειρά CC, η οποία έχει να λάβει καινούρια συσκευή από τα τέλη του 2019. Υπάρχουν πολλές φήμες για ένα νέο μοντέλο αλλά τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα.

Αυτό είναι σημαντικό επειδή το Xiaomi CC9 κυκλοφόρησε παγκοσμίως ως το Xiaomi Mi Note 10, ένα φανταστικό mid-range κινητό. Ωστόσο περιμένουμε εδώ και καιρό το Xiaomi Mi Note 11 αλλά δεν έχει εμφανιστεί ακόμα.

Αν η Κινεζική σειρά Civi αντικαταστήσει την CC, τότε ίσως την δούμε να κυκλοφορεί παγκοσμίως ως την σειρά Mi Note, αν η Xiaomi επιλέξει να κινηθεί έτσι. Αυτό είναι ένα μεγάλο «αν», αλλά με την Xiaomi να κυκλοφορεί όλο και περισσότερες συσκευές παγκοσμίως είναι πιθανό.

Previous Article

Κυκλοφόρησε τηλεχειριστήριο για κινητά Android για το Google TV

Next Article

Κοινός φορτιστής για όλα τα smartphone έως το 2024

sonos move