Η Huawei… επαναφέρει την τάξη με ένα ξεχωριστό δώρο

Author: Electronicanto newsroom Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
Αναζητήστε τα Polo backpack πριν εξαντληθούν! (φωτό: Huawei)

Backpack2School! Με την αγορά ενός εκ των Huawei P10 lite, Huawei P10 lite και Huawei Nova Smart, όλοι παίρνουν δώρο ένα αυθεντικό backpack της Polo!

Αναζητήστε τα Polo backpack πριν εξαντληθούν! (φωτό: Huawei)
Αναζητήστε τα Polo backpack πριν εξαντληθούν!

Οι διακοπές για τους περισσότερους τελειώνουν, και η Huawei φροντίζει… να  επαναφέρει στην τάξη μαθητές, φοιτητές, εκείνους που αθλούνται, πηγαίνουν εκδρομές και γενικά ζουν μια έντονη καθημερινότητα.

Το Huawei P10 lite προσφέρει “επιδόσεις με στιλ”. Με μεταλλικό πλαίσιο και καμπυλωτό γυαλί διπλής όψης, προσφέρει μια ιδιαίτερη αίσθηση αφής. Διαθέτει οκταπύρηνο επεξεργαστή και δύο κάμερες στα 12Mpixel & 8Mpixel.

Με οκταπύρηνο επεξεργαστή, 3GB RAM και βελτιστοποιημένο σύστημα διαχείρισης αρχείων, το Huawei P9 lite 2017 είναι μία συσκευή κατάλληλη ακόμα και για τους απαιτητικούς. Διαθέτει αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων νέας γενιάς, τεχνολογία Super Wide Sound 2.0 και κάμερα 12Mpixel με αυτόματη εστίαση PDAF.

To Nova Smart θέλει να χαρίσει premium εμπειρία χρήσης. Συνδυάζει design με μεταλλικό σώμα, επιφάνεια αμμοβολής και καμπυλωτό γυαλί 2.5D. Η Huawei υπόσχεται ότι η μπαταρία του διαρκεί μία ολόκληρη μέρα με μία μόνο φόρτιση. Έχει οκταπύρηνο επεξεργαστή, κάμερα στα 13Mpixel και οθόνη 5 ιντσών.

Η Huawei σας προτρέπει να επωφεληθείτε από την προσφορά της, επιλέγοντας το smartphone που ταιριάζει περισσότερο στις ανάγκες σας, αποκτώντας παράλληλα ως δώρο  αυθεντικό Polo backpack για το σχολείο, το γυμναστήριο, τη βόλτα, τις εκδρομές. Αναζητήστε τα σε όλους τους εξουσιοδοτημένους συνεργάτες της Huawei πριν εξαντληθούν!

 

Subscribe to our newsletter!

  Green Panda και iStorm: έως €600 για την επιστροφή iPhone
Previous Article

Συνεργασία Panasonic-Samsung-20th Century Fox για το HDR10+

Next Article

Οπτικές ίνες 1Gbps θέλει να φέρει στο σπίτι η Wind