Οι Huawei TV λανσάρονται τον Απρίλιο;

Author: Στάθης Ασπιώτης Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
huawei honor tv

H Huawei εμφανίζεται σχεδόν έτοιμη για το λανσάρισμα της πρώτης γενιάς των τηλεοράσεών της.

Όπως έχουμε γράψει, η Huawei ετοιμάζεται, σύμφωνα με ρεπορτάζ, για το λανσάρισμα των τηλεοράσεων της. Πρόκειται για premium και οικονομικά μοντέλα τηλεοράσεων. Οι τηλεοράσεις της εταιρείας θα λανσαριστούν τόσο με το Huawei brand, όσο και με το Honor brand.

Σύμφωνα με ένα νέο ρεπορτάζ από την Κίνα, οι τηλεοράσεις της Huawei θα είναι εξοπλισμένες με διπλή κάμερα. Διευκρινήσεις για το ποια θα είναι η χρησιμότητα της διπλής κάμερας στις Huawei TV δεν έχουν δοθεί. Λέγεται όμως ότι ανάμεσα στις κύριες λειτουργίες τους θα είναι αυτή του smart-home-stand-alone hub, το οποίο θα χρησιμεύει για παροχή πληροφοριών με διαδραστικό τρόπο και θα υποστηρίζει virtual-assistant, ενώ από τη χρήση δεν αποκλείεται η κατανάλωση περιεχομένου.

Μια από τις λειτουργίες οι οποίες αποδίδονται στις Huawei TV είναι το Huawei AI Window, το οποίο έχει, προφανώς, σχέση με τη χρήση τεχνολογιών τεχνητής νοημοσύνης που γνωρίζουμε από τα κινητά της εταιρείας. Αναλυτές κάνουν λόγο για χρήση λειτουργικού συστήματος της ίδιας της Huawei, την ανάπτυξη του οποίου έχει επιβεβαιωθεί από τον ίδιο τον Richard Yu, CEO στο Huawei Consumer Business Group, τουλάχιστον για χρήση σε φορητές συσκευές και υπολογιστές.

Αν οι πληροφορίες επιβεβαιωθούν, θα είναι μια σημαντική και εντυπωσιακή κίνηση από τη Huawei, η οποία έχει να αντιμετωπίσει τον αποκλεισμό της από τα δημόσια τεχνολογικά έργα στις Ηνωμένες Πολιτείες. Για το λόγο αυτό, πρόσφατα η εταιρεία εισήλθε σε δικαστικό αγώνα ενάντια στην κυβέρνηση των ΗΠΑ.

Από τις έως τώρα φήμες και διαρροές, δεν έχει γίνει σαφές, αν οι τηλεοράσεις της Huawei θα λανσαριστούν αποκλειστικά για την Κίνα, ή και για την παγκόσμια αγορά.

Previous Article

Η Office Line στο Microsoft MVP Global Summit 2019

Next Article

To Huawei MediaPad T5 σε προσφορά