Το Huawei Watch D έρχεται με ηλεκτροκαρδιογράφημα και πιεσόμετρο

Author: Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
Το Huawei Watch D έρχεται με ηλεκτροκαρδιογΤο Huawei Watch D έρχεται με ηλεκτροκαρδιογράφημα και πιεσόμετροράφημα και πιεσόμετρο

Η Huawei ανακοίνωσε το Watch D smartwatch κατά την διάρκεια ενός event στο Twitter στις 23 Δεκεμβρίου.

Η Huawei ανακοίνωσε το Watch D smartwatch κατά την διάρκεια ενός event στο Twitter στις 23 Δεκεμβρίου.

Το Watch D smartwatch έχει τετράγωνο σχεδιασμό, παρόμοιο με αυτόν του Apple Watch, αλλά έρχεται με ηλεκτροκαρδιογράφημα και πιεσόμετρο.

Μέχρι στιγμής μόνο η Samsung έχει smartwatch το οποίο προσφέρει την δυνατότητα μέτρησης της πίεσης του αίματος. Η Apple φημολογείται πως θα διαθέσει αυτήν την δυνατότητα σε κάποιο μελλοντικό Apple Watch, αλλά μέχρι τώρα είναι αποκλειστικό feature της Samsung. Η τεχνολογία της Samsung είναι εγκεκριμένη από το FDA και μπορεί να προσφερθεί στην Αμερικανική αγορά, ενώ η τεχνολογία της Huawei είναι εγκεκριμένη μόνο από την αντίστοιχη υπηρεσία της Κίνας.

Το Huawei Watch D ήταν αντικείμενο διαφόρων φημών πριν την επίσημη ανακοίνωση του, οπότε ο σχεδιασμός του δεν αποτελεί έκπληξη για όσους παρακολουθούσαν τις αναφορές. Προσφέρει αντοχή στο νερό και στην σκόνη IP68 και έρχεται σε δύο αποχρώσεις – μάυρο και άσπρο.

Το Watch D προσφέρει πολλά features όπου συμπεριλαμβάνονται η μέτρηση καρδιακών παλμών, καταγραφή ύπνου, ηλεκτροκαρδιογράφημα και μέτρηση πίεσης.

Δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο αν το Huawei Watch D θα εμφανιστεί στις Η.Π.Α, Ευρώπη και Ηνωμένο Βασίλειο – πιστεύουμε πως η κυκλοφορία στις Η.Π.Α δεν θα γίνει δυνατή, εκτός και αν κυκλοφορήσει χωρίς την λειτουργία της μέτρησης πίεσης. Το smartwatch είναι διαθέσιμο στην Κίνα από τις 25 Δεκεμβρίου 2021 με κόστος 2988 Κινεζικά Γουάν ή περίπου 410 ευρώ.

Subscribe to our newsletter!

Previous Article

Ο ιδρυτής του Signal λέει ότι το Telegram δεν είναι τόσο ασφαλές όσο φαίνεται

Next Article

Αυτές είναι οι συσκευές της Samsung που θα λάβουν το Android 12 – λίστα