Η Apple χαρακτηρίζει το iPhone 12 ως “Legacy Device”

Author: No Comments Share:
Η Apple χαρακτηρίζει το iPhone 12 ως “Legacy Device”

Μαζί με το iPhone 12 και τον χαρακτηρισμό του ως “Legacy Device” η Apple κατέγραψε τέσσερα νέα iPhone που θα υποστηρίζονται από τον νέο φορτιστή MagSafe στο αρχείο του FCC (Federal Communications Commission).

Η Apple κατέγραψε τέσσερα νέα iPhone που δεν έχουν κυκλοφορήσει στο ανανεωμένο αρχείο του FCC της για τον φορτιστή MagSafe, ενώ παράλληλα χαρακτηρίζει το iPhone 12 ως συσκευή “Legacy”.

Το νέο αρχείο δεν αποκαλύπτει λεπτομέρειες για κάποια πιθανή αναβάθμιση στον φορτιστή MagSafe – αντίθετα, το αρχείο συμπεριλαμβάνει μόνο νέες δοκιμές που βασίζονται σε νέο εξοπλισμό. Στον τομέα εξοπλισμού του αρχείου υπάρχουν τέσσερις νέες καταχωρήσεις “New Phone” από την Apple, ενώ ταυτόχρονα έχει καταχωρήσει τα A2176, Α2172, Α2341 και Α2342 τα οποία αντιστοιχούν στα iPhone 12 Mini, iPhone 12, iPhone 12 Pro και iPhone 12 Pro Max ως συσκευές “Legacy”.

Νωρίτερα φέτος το καλοκαίρι η Apple καταχώρησε τέσσερα νέα μοντέλα iPhone στη βάση δεδομένων EEC (European Economic Community), παρέχοντας μας τα ID των μοντέλων για τα επερχόμενα iPhone. Ωστόσο, η πρόσφατες καταχωρήσεις δεν συμπεριλαμβάνουν αριθμούς μοντέλων για τα αντικείμενα “New Phone”, καθιστώντας δύσκολη την σύνδεση μεταξύ των καταχωρήσεων στο FCC με αυτές στο EEC.

Ανάμεσα στα νέα χαρακτηριστικά του iPhone 13, η Apple αναμένεται να βελτιώσει την δύναμη των μαγνητών MagSafe στο πίσω μέρος των κινητών. Ενώ οι καταχωρήσεις δεν επιβεβαιώνουν κάτι τέτοιο, η εταιρεία ίσως χρειάστηκε να ξαναδοκιμάσει τον φορτιστή σύμφωνα με τους κανονισμούς του FCC.

Πολλοί περιμένουν από την Apple ένα all-digital event στις 14 Σεπτεμβρίου όπου θα ανακοινώσει το iPhone 13 μαζί με το Apple Watch Series 7. Πάντως ακόμη περιμένουμε μία σχετική ανακοίνωση από την εταιρεία.

Previous Article

LG Soundbar SPD7Y: Αναβαθμισμένη εμπειρία ήχου surround

Next Article

Διέρρευσε η ημερομηνία κυκλοφορίας και το chipset του Samsung Galaxy Tab S8