Τα iPhone 13, iPhone 13 Pro και Apple Watch Series 7 έφτασαν σε Ελλάδα και Κύπρο

Author: No Comments Share:
Τα iPhone 13, iPhone 13 Pro και Apple Watch Series 7 έφτασαν σε Ελλάδα και Κύπρο από την iSquare

Η εταιρεία iSquare, o επίσημος διανομέας προϊόντων της Apple σε Ελλάδα και Κύπρο και μέλος του Ομίλου Quest,  ανακοινώνει την έναρξη της εμπορικής διάθεσης των iPhone 13 Pro και iPhone 13.

Η εταιρεία iSquare, o επίσημος διανομέας προϊόντων της Apple σε Ελλάδα και Κύπρο και μέλος του Ομίλου Quest, ανακοινώνει την έναρξη της εμπορικής διάθεσης των iPhone 13 Pro και iPhone 13 που διαθέτουν ασυναγώνιστη επεξεργαστική ισχύ, προηγμένο σύστημα καμερών και μεγάλη διάρκεια μπαταρίας. Παράλληλα, διαθέσιμο είναι από την Παρασκευή 15/10 το Apple Watch Series 7 που ενσωματώνει μία αισθητά μεγαλύτερη οθόνη, μεγάλη διάρκεια μπαταρίας και αποτελεί το πιο ανθεκτικό Apple Watch που κατασκευάστηκε ποτέ.

Οι αποχρώσεις του iPhone 13 Pro (Apple)

Τα νέα iPhone 13 Pro Max και iPhone 13 Pro φέρνουν τη μεγαλύτερη αναβάθμιση σε σύστημα καμερών που έγινε ποτέ. Διαθέτουν Super Retina XDR οθόνη 6,7-ιντσών και 6,1-ιντσών αντίστοιχα, με ProMotion έως 120Hz για γρηγορότερη απόκριση και απρόσκοπτη εμπειρία χ­ρήσης. Ο πανίσχυρος επεξεργαστής A15 Bionic με Neural Engine που έχει σχεδιαστεί από την Apple, υποστηρίζει τις καινοτομίες του λειτουργικού συστήματος και τις επαναστατικές λειτουργίες «Κινηματογράφος», μακροφωτογράφισης και μακροβίντεο, οι οποίες ξεπερνούν κατά πολύ τα όρια ενός απλού smartphone. Επιπλέον, προσφέρουν ασύλληπτη ταχύτητα 5G και έως 28 ώρες αναπαραγωγής βίντεο. Όλα αυτά σε έναν εξαιρετικά ανθεκτικό σχεδιασμό χάρη στην Κεραμική Επίστρωση και κορυφαία στην αγορά αντοχή στο νερό με βαθμολογίας IP68.

Apple Watch Series 7 (Apple)

Η καινούρια σειρά iPhone 13 ενσωματώνει το πιο προηγμένο σύστημα διπλής κάμερας που έχει κατασκευαστεί ποτέ για iPhone και εκθαμβωτική Super Retina XDR οθόνη 6,1-ιντσών και 5,4-ιντσών. Διατίθεται σε πέντε υπέροχα, νέα χρώματα με πανέμορφο σχεδιασμό και κομψές, επίπεδες άκρες. Τα iPhone 13 και iPhone 13 mini έφτασαν με σημαντικές αναβαθμίσεις στις φωτογραφίες και τα βίντεο χαμηλού φωτισμού, καθώς και τη λειτουργία «Κινηματογράφος» που φέρνει μια εντελώς νέα διάσταση στην αφήγηση μέσω βίντεο. Διαθέτουν, επίσης, εξαιρετικά γρήγορη απόκριση με τον επεξεργαστή A15 Bionic, μεγαλύτερη διάρκεια λειτουργία της μπαταρίας, απίστευτη αντοχή χάρη στην Κεραμική Επίστρωση και κορυφαία αντοχή στο νερό βαθμολογίας IP68. Ταυτόχρονα, προσφέρει αστραπιαία ταχύτητα 5G για γρήγορη περιήγηση παντού.

H νέα γενιά Apple Watch Series 7 διαθέτει τη μεγαλύτερη, πιο εξελιγμένη Always-On Retina οθόνη που έχει χρησιμοποιηθεί ποτέ σε Apple Watch. Παράλληλα, η σειρά εισάγει το πιο ανθεκτικό Apple Watch που κατασκευάστηκε ποτέ με έναν ακόμα πιο ισχυρό κρύσταλλο. Οι προηγμένες λειτουργίες που ενσωματώνει, επιτρέπουν στον χρήστη να μετρά το επίπεδο οξυγόνου στο αίμα, να πραγματοποιεί ηλεκτροκαρδιογράφημα οποιαδήποτε στιγμή απευθείας από τον καρπό του και να έχει άμεση πρόσβαση σε εφαρμογές παρακολούθησης της υγείας του. Τέλος, δίνει τη δυνατότητα παρακολούθησης δεκάδων προπονήσεων, όπως των νέων tai chi και pilates.

Οι νέες σειρές προϊόντων iPhone 13 Pro, iPhone 13 και Apple Watch Series 7 είναι τώρα διαθέσιμα σε Ελλάδα και Κύπρο στο δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Μεταπωλητών Apple της iSquare.

Δελτίο Τύπου

Previous Article

Η Apple εξετάζει τη διάθεση υπηρεσίας cloud gaming

Next Article

Το Sony Xperia 1 IV θα λάβει μεγάλη αναβάθμιση στην κάμερα