Η Apple σκέφτεται την αντικατάσταση του iPhone

Author: Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
sonos move
Η Apple σκέφτεται την αντικατάσταση του iPhone

Η Apple ήδη κατασκευάζει AR headsets με τον στόχο τους να είναι η αντικατάσταση των iPhone.

Από την αρχή της φετινής χρονιάς, το concept του Metaverse έχει λάβει τεράστιο ενδιαφέρον, με τεράστιες εταιρείες να επενδύουν μεγάλα ποσά σε αυτό. Η Apple, που χρησιμοποίησε το iPhone για να αλλάξει τον κόσμο τα τελευταία δέκα χρόνια, ήδη κατασκευάζει AR headsets. Ο στόχος των AR headsets είναι η αντικατάσταση των iPhone μέσα στα επόμενα 10 χρόνια. Αυτή τη στιγμή, τα iPhone έχουν πάνω από 1 δισεκατομμύριο ενεργούς χρήστες, κάτι που σημαίνει πως η Apple θα πουλήσει το λιγότερο 1 δισεκατομμύριο συσκευές AR σε 10 χρόνια.

Η Apple θέλει τις συσκευές AR της να έχουν την ίδια υπολογιστική ικανότητα με τα Mac. Επιπλέον, δουλεύουν αυτόνομα και δεν χρειάζονται υπολογιστές ή κινητά για να λειτουργήσουν, υποστηρίζουν τις ήδη υπάρχοντες εφαρμογές και έχουν το δικό τους οικοσύστημα.

Προηγουμένως, ο Ming-Chi Kuo, αναλυτής της Apple, πρόβλεψε πως το Meta, η Apple και η Sony θα είναι οι εταιρείες με την μεγαλύτερη επιρροή στην αγορά συσκευών meta-universe του 2022. Οι Meta, Apple και Sony θα κυκλοφορήσουν νέες συσκευές AR (Augmented Reality) το δεύτερο, τέταρτο και δεύτερο τρίμηνο του 2022 αντίστοιχα. Οι συσκευές τις Apple και του Meta υποστηρίζουν Wi-Fi 6E και η συσκευή της Sony, PS 5 VR υποστηρίζει Wi-Fi 6.

Σύμφωνα με αναφορές, η ζώνη συχνοτήτων του Wi-Fi 6E είναι 2 με 3 φορές μεγαλύτερη από αυτήν του Wi-Fi 6.

Υπάρχουν μερικές αναφορές για το επερχόμενο iPhone 14. Ωστόσο, η νέα σειρά της Apple έχει ακόμα αρκετούς μήνες πριν την επίσημη κυκλοφορία της. Έτσι, πολλά πράγματα μπορούν να αλλάξουν.

Ο Ming-Chi Kuo, μέσα από μία παλαιότερη αναφορά, παρέθεσε πως λιγότερο από το 5% των κινητών και laptop χρησιμοποιούν το Wi-Fi. Ωστόσο, αν οι νέες συσκευές AR θέλουν να βελτιστοποιήσουν την ασύρματη εμπειρία θα πρέπει να παρέχουν υποστήριξη για την πιο πρόσφατη τεχνολογία Wi-Fi. Τα Wi-Fi 6/6Ε/7 και το δίκτυο 5G είναι οι καλύτερες τεχνολογίες για τις συσκευές AR.

Subscribe to our newsletter!

Previous Article

Η COSMOTE συνεχίζει την αντίστροφη μέτρηση για τα φετινά Χριστούγεννα

Next Article

Εκπτώσεις από την MSI για επαγγελματίες και δημιουργούς

sonos move