Η LG Nano Cell TV “παίζει μπάλα” με Kaká

Author: Electronicanto newsroom Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
lg nano cell Kaka

Η LG Electronics ανακοινώνει τη συνεργασία της με τον Ricardo Kaká για τη δημιουργία του LG Nano Cell Super Challenge.

Ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής Ricardo Kaká στο σχετικό video που δημιουργήθηκε για την καμπάνια καλείται να εκτελέσει σουτ υπό γωνία σε μία LG Nano Cell τηλεόραση και σε μία συμβατική1 τηλεόραση. Τα θεαματικά αποτελέσματα επιτυχίας στα σουτ που εκτελούνται στη LG Nano Cell τηλεόραση επιβεβαιώνουν την υπεροχή και τη συνέπειά της, την χρωματική ακρίβεια καθώς και την ευρεία γωνία θέασης.

Οι νέες LG SUPER UHD τηλεοράσεις εκπέμπουν χρώματα με συνέπεια από κάθε γωνία θέασης σε σχέση με μια συμβατική2 τηλεόραση με δεδομένο πως το 60% των τηλεθεατών παρακολουθούν τηλεόραση εκτός κατακόρυφου άξονα. Χάρη στην πρωτοποριακή τεχνολογία Nano Cell, τα χρώματα είναι πιο έντονα και ακριβή, επιτρέποντας στους καταναλωτές να απολαμβάνουν σε ευρεία γωνία θέασης το αγαπημένο τους αγώνα στην ίδια ποιότητα εικόνας χωρίς διαφορές.

Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων για το LG Nano Cell Super Challenge, ο Ricardo Kaká δήλωσε: «Έβλεπα ξεκάθαρη διαφορά ανάμεσα στο γήπεδο σε μία LG Nano Cell (SUPER UHD) TV και στο γήπεδο σε μία συμβατική τηλεόραση».

Τέλος, μέσα στις επόμενες ημέρες, οι φίλοι του ποδοσφαίρου, θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν μία Super UHD TV, μία εμφάνιση και μία μπάλα υπογεγραμμένα από τον Kaká μέσω του διαγωνισμού LG Nano Cell Super Challenge που θα τρέξει στο facebook page της LG Hellas.

lg nano cell Kaka
(φωτό: LG)
  • Tags: LG
Previous Article

Ναυάγησε η εξαγορά της Xerox από τη Fujifilm

Next Article

«Το ΙΡ δίκτυο μέσα από το ηλεκτρικό ρεύμα» – Η devolo Hellas εκπαιδεύει επαγγελματίες