“Κάρφωσε στις μεγάλες ίντσες” – LG NanoCell TV 1+1 δώρο

Author: Electronicanto newsroom Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
"Κάρφωσε στις μεγάλες ίντσες" - LG NanoCell 1+1 δώρο

Δώρο μια δεύτερη τηλεόραση – προσφορά 1+1 δώρο σε NanoCell TV για τους αγώνες Παγκόσμιου Κυπέλλου Μπάσκετ από την LG.

Η LG αναγνωρίζοντας τη μαγική εμπειρία που βιώνουν οι θεατές όταν παρακολουθούν στην τηλεόραση τα αγαπημένα τους προγράμματα, επιδιώκει να προσφέρει καινοτομία σε όλα τα επίπεδα. Στο πλαίσιο αυτό, τους ανταμείβει με μια μοναδική προωθητική ενέργεια, καθώς με την αγορά μίας LG NanoCell TV δίνει δώρο μια δεύτερη τηλεόραση, παρέχοντας ταυτόχρονα δωρεάν την εγκατάστασή τους.

Συγκεκριμένα, έως και την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2019 ή και μέχρι εξαντλήσεων των αποθεμάτων, η LG προσφέρει στους καταναλωτές με κάθε αγορά τα παρακάτω δώρα:

• Με την αγορά του μοντέλου 86SM9000PLA, δώρο μια UHD τηλεόραση 43″ με δωρεάν εγκατάσταση

• Με την αγορά του μοντέλου 75SM9000PLA, δώρο μια FHD τηλεόραση 43″ με δωρεάν εγκατάσταση

• Με την αγορά ενός από τα μοντέλα 65SM9800PLA, 65SM9010PLA, 65SM8600PLA, 65SM8500PLA, δώρο μια HD τηλεόραση 32″ με δωρεάν εγκατάσταση

Έτσι, το διάστημα διεξαγωγής του Παγκόσμιου Κυπέλλου Μπάσκετ, οι χρήστες θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τους αγώνες μέσα από τις κομψές LG NanoCell τηλεοράσεις οι οποίες ενσωματώνουν κορυφαίες τεχνολογίες, όπως την τεχνολογία NanoCell που ενισχύει την καθαρότητα των χρωμάτων χρησιμοποιώντας νανοσωματίδια μεγέθους 1nm. Παράλληλα, διαθέτουν τη λειτουργία Nano Accuracy, χάρη στην οποία επιτυγχάνεται απόδοση χρωμάτων με υψηλή ακρίβεια ακόμα και σε ευρεία γωνία θέασης, για ακόμα πιο ρεαλιστική εικόνα. Επιπλέον, με το Nano Black και την τεχνολογία Full Array Dimming, ελέγχονται με ακρίβεια οι μονάδες οπίσθιου φωτισμού, αποδίδοντας βαθύτερο μαύρο. Ανάμεσα στα τεχνικά χαρακτηριστικά των NanoCell τηλεοράσεων, συμπεριλαμβάνεται και ο a7 Gen2 επεξεργαστής με τον αλγόριθμο Deep Learning AI, που αναβαθμίζει την ποιότητα εικόνας και τον ήχο.

  Samsung The Sero: Κάθετη τηλεόραση για προβολή από smartphone

Τέλος, με την υποστήριξη του 4K Cinema HDR στα μοντέλα των Nanocell τηλεοράσεων, ο θεατής βιώνει μια συναρπαστική κινηματογραφική εμπειρία με εικόνες και χρώματα, ενώ το Dolby Vision HDR και το Dolby Atmos ολοκληρώνουν την υψηλή απόδοση εικόνας και ήχου HDR.

"Κάρφωσε στις μεγάλες ίντσες" - LG NanoCell 1+1 δώρο
(φωτό: LG)

To άρθρο περιέχει πληροφορίες από δελτίο τύπου της LG.

Previous Article

Η Samsung ξεκινά παραγωγή QD-OLED TV

Next Article

[Update: Εγκρίθηκε] Huawei – Πιθανή παράταση της προσωρινής αναστολής του εμπάργκο