Η LG παρουσιάζει τη σειρά OLED C8 4K TV

Author: Electronicanto newsroom Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
LG OLED C8 4k oled tv.

Η LG Electronics παρουσιάζει τη σειρά LG OLED C8, 4Κ OLED TV,  διαθέσιμη σε 77″, 65″ και 55″. Η σειρά τηλεοράσεων LG OLED C8 διαθέτει τον επεξεργαστή α9 (άλφα9) και υποστηρίζει τα πρότυπα Dolby Vision και Dolby Atmos με στόχο να προσφέρει στον χρήστη μια ολοκληρωμένη εμπειρία κινηματογραφικής θέασης.

Με τον ενσωματωμένο έξυπνο επεξεργαστή α9, κάθε συσκευή της νέας σειράς LG OLED C8, 4Κ OLED TV, είναι διαφορετική σε σχέση με άλλες τηλεοράσεις. Η LG δημιούργησε τον επεξεργαστή εικόνας α9 αποκλειστικά για τις OLED τηλεοράσεις, συγκεντρώνοντας εμπειρία πολλών ετών για να υποστηρίξει τόσο βελτιώσεις στην ποιότητα εικόνας, όσο και σε εικόνες και βίντεο με υψηλό ρυθμό καρέ (High Frame Rate – HFR). Με τα HFR 120 (100) καρέ ανά δευτερόλεπτο η απεικόνιση βίντεο και η εναλλαγή εικόνας γίνεται εξαιρετικά ομαλά και ζωντανά αποφεύγοντας το τρέμουλο και θόλωση. Με την LG OLED C8 4Κ OLED T V οι θεατές μπορούν να απολαύσουν βελτιωμένη απόδοση εικόνας από σχεδόν οποιαδήποτε γωνία θέασης, λέει η LG.

Με την υποστήριξη του Cinema HDR στα νέα μοντέλα 4Κ OLED C8, ο θεατής βλέπει εικόνες με ζωντανά χρώματα που αγγίζουν την πραγματική ζωή. Το Dolby Vision, η πιο δημοφιλής και προηγμένη λύση HDR και το πρότυπο που προτιμούν τα περισσότερο στούντιο του Χόλυγουντ, αποδίδει εικόνα υψηλής ποιότητας, καθώς επεξεργάζεται μεμονωμένα πάνω από 170.000 καρέ σε μια ταινία διάρκειας δύο ωρών. Επιπλέον, υποστηρίζεται το Advanced HDR της Technicolor, καθώς και τα πρότυπα HDR10 Pro και HLG Pro.

Οι τηλεοράσεις της σειράς LG OLED C8 θέλου να φέρουν τον κινηματογραφικό ήχο στο σπίτι. Το Dolby Atmos λαμβάνει με ρεαλιστικό τρόπο την κίνηση κάθε αντικειμένου και αποδίδει ήχο surround 360º. Σε συνδυασμό με το Dolby Vision, παρέχει μια ολοκληρωμένη κινηματογραφική εμπειρία καθώς μεταφέρει τον θεατή σε ένα περιβάλλον με “κινούμενο” ήχο, λέει η LG.

  Το νέο μικροσκοπικό LG Eclair soundbar προσφέρει ήχο για ταινίες και μουσική

Τέλος, η κομψή Cinema Screen σχεδίαση των νέων μοντέλων LG OLED C8 προσδίδει στιλ στο χώρο και αναβαθμίζουν το σπίτι, καταλήγει η LG.

Η νέα σειρά 4Κ OLED TV, LG OLED C8, θα είναι διαθέσιμη στην ελληνική αγορά από τα μέσα Απριλίου.

Previous Article

Εκπτώσεις “στο κόκκινο”! Red Days στη Media Markt 29/03 έως 07/04

Next Article

Apple: Οικονομικό iPad 9,7″ (2018) με υποστήριξη Pencil