Διαθέσιμη η σειρά 4K TV LG OLED E8

Author: Electronicanto newsroom Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
LG OLED Ε8 4K TV.

Η LG παρουσιάζει στην Ελλάδα τη νέα σειρά 4K TV  LG OLED E8, διαθέσιμη στις 65 ίντσες – μοντέλο OLED65E8PLA – και στις 55 ίντσες – μοντέλο OLED55E8PLA. Η σειρά Ε8 των LG OLED τηλεοράσεων έχει ως κύρια χαρακτηριστικά τον έξυπνο επεξεργαστή α9 (άλφα 9) και τα πρότυπα Dolby Vision και Dolby Atmos.

Με τον ενσωματωμένο έξυπνο επεξεργαστή α9, κάθε εικόνα της νέας σειράς LG 4Κ OLED TV Ε8 παρουσιάζει ευκρίνεια και ζωντανά χρώματα.  Η LG δημιούργησε τον επεξεργαστή εικόνας α9 αποκλειστικά για τις OLED τηλεοράσεις, συγκεντρώνοντας εμπειρία πολλών ετών για να υποστηρίξει τόσο βελτιώσεις στην ποιότητα εικόνας, όσο και σε εικόνες και βίντεο με υψηλό ρυθμό καρέ (high frame rate – HFR). Τα χρώματα γίνονται ακόμα πιο ακριβή καθώς η γκάμα έχει επεκταθεί κατά 7,3 φορές καλύπτοντας μεγαλύτερο φάσμα χρωμάτων. Τέλος καθώς υποστηρίζει HFR 120 (100) καρέ ανά δευτερόλεπτο, η απεικόνιση βίντεο και η εναλλαγή εικόνας γίνεται  ομαλά αποφεύγοντας τρέμουλο και θόλωση. Με την LG 4Κ OLED TV E8 οι θεατές μπορούν να απολαύσουν βελτιωμένη απόδοση εικόνας από σχεδόν οποιαδήποτε γωνία θέασης.

Η σειρά LG OLED E8 διαθέτει Cinema HDR και Dolby Vision. Το τελευταίο είναι η πιο δημοφιλής και προηγμένη λύση HDR που προτιμούν τα περισσότερα στούντιο του Χόλυγουντ. Επιπλέον, υποστηρίζεται το Advanced HDR της Technicolor, καθώς και τα πρότυπα HDR 10 Pro και HLG Pro.

Οι τηλεοράσεις της σειράς LG 4Κ OLED TV E8 φέρνουν τον κινηματογραφικό ήχο στο σπίτι. Το Dolby Atmos λαμβάνει με ρεαλιστικό τρόπο την κίνηση κάθε αντικειμένου. Σε συνδυασμό με το Dolby Vision παρέχει πιο ολοκληρωμένη κινηματογραφική εμπειρία.

  Samsung TV History: Από την Bordeaux LCD TV του 2006 στην QLED 8K TV του 2020

Τέλος, με τη Picture-on-Glass σχεδίαση και το διαφανές γυαλί που έχει προστεθεί κάτω από την οθόνη των νέων LG OLED Ε8 μοντέλων, οι τηλεόρασεις αν κοιτάξετε από μπροστά φαίνονται σαν πραγματικά να αιωρούνται, λέει η LG.

Previous Article

Startup Weekend για τη νεοφυή δημοσιογραφική επιχειρηματικότητα Audio & Radio

Next Article

Ένας χρόνος VersaLink και AltaLink από τη Xerox