LG OLED Flex με ρυθμιζόμενη καμπυλότητα: Λύγισε… στο Gaming

Author: Electronicanto newsroom Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
LG OLED Flex με ρυθμιζόμενη καμπυλότητα: Λύγισε... στο Gaming

Η LG OLED Flex, η πρώτη τηλεόραση 42″ παγκοσμίως με ρυθμιζόμενη καμπυλότητα προσφέρει εξατομικευμένη εμπειρία και εξαιρετική ποιότητα εικόνας.

LG OLED Flex ρυθμιζόμενη καμπυλότητα

Η LG ανακοίνωσε τη διαθεσιμότητα της νέας LG OLED Flex, μιας καινοτόμου νέας τηλεόρασης που διαθέτει την πρώτη εύκαμπτη οθόνη OLED 42 ιντσών στον κόσμο με ρυθμιζόμενη καμπυλότητα. Ιδανική για καθηλωτικό console gaming, υπολογιστές και παιχνίδια cloud και για ζωντανές τηλεοπτικές εκπομπές και υπηρεσίες streaming, η το LG OLED Flex εγκαινιάζει μια εντελώς νέα εποχή με δυνατότητα προσαρμογής της οθόνης.

LG OLED Flex ρυθμιζόμενη καμπυλότητα

Η οθόνη OLED Flex της LG μπορεί να μετατραπεί από εντελώς επίπεδη σε εντυπωσιακά καμπυλωτή (900R) 1, επιτρέποντας στους χρήστες να επιλέξουν το ιδανικό τόξο από 20 επίπεδα καμπυλότητας, για μια πραγματικά εξατομικευμένη εμπειρία θέασης.

LG OLED Flex ρυθμιζόμενη καμπυλότητα
(LG)

Οι χρήστες μπορούν να προσαρμόσουν γρήγορα την καμπυλότητα σε μία από τις δύο διαθέσιμες προεπιλογές χρησιμοποιώντας το ειδικό κουμπί στο τηλεχειριστήριο ή να αλλάξουν χειροκίνητα τον βαθμό καμπυλότητας σε βήματα πέντε τοις εκατό σε 20 διαφορετικά επίπεδα.

Επιπλέον, η οθόνη LG OLED Flex μπορεί να έχει κλίση προς τα εμπρός έως και 10 μοίρες ή προς τα πίσω έως και 5 μοίρες και διαθέτει βάση ρυθμιζόμενης ύψους – πάνω ή κάτω κατά 140 χιλιοστά – επιτρέποντας εργονομική άνεση, είτε οι χρήστες προτιμούν να κάθονται είτε γέρνουν πίσω κατά την προβολή περιεχομένου.

LG OLED Flex ρυθμιζόμενη καμπυλότητα
(LG)

Γιορτάζοντας τη 10η επέτειο της καινοτομίας της τεχνολογίας OLED της LG, το φορμά ρυθμιζόμενης καμπυλότητας της LG OLED Flex που αλλάζει το παιχνίδι γίνεται εφικτό χάρη στην τεχνολογία pixel χωρίς οπίσθιο φωτισμό αλλά αυτοφωτιζόμενα. Είτε επίπεδη είτε καμπύλη, η LG OLED Flex που είναι εξοπλισμένη με τεχνολογία LG OLED evo προσφέρει την ίδια εξαιρετική ποιότητα εικόνας και απόδοση που έχουν κάνει τις LG OLED τόσο δημοφιλείς.

Παρέχοντας άπειρη αντίθεση, βαθύ μαύρο επίπεδο, χρώματα υψηλής ακρίβειας (100 τοις εκατό πιστοποίηση χρωματικής πιστότητας) 2, αστραπιαίο χρόνο απόκρισης 0,1 χιλιοστών του δευτερολέπτου και χαμηλή καθυστέρηση εισόδου, η LG OLED Flex βάζει τον χρήστη απευθείας στη σκηνή.

Με τροφοδοσία από έξυπνο επεξεργαστή α (Alpha) 9 Gen5 και μοναδικούς αλγόριθμους εικόνας, η LG OLED Flex προσφέρει εξαιρετική άνεση στα μάτια, όπως αποδεικνύεται από τις πολλαπλές πιστοποιήσεις της χωρίς flicker, χωρίς λάμψη 3. Η οθόνη OLED επιτρέπει στους χρήστες να απολαμβάνουν μεγαλύτερες περιόδους παιχνιδιού και να παρακολουθούν τις αγαπημένες τους εκπομπές χωρίς να αισθάνονται κόπωση των ματιών.

Εν τω μεταξύ, η εφαρμογή της σούπερ αντιανακλαστικής επίστρωσης (SAR) της LG συμβάλλει στη μείωση των οπτικών περισπασμών, ώστε οι χρήστες να μπορούν να εστιάζουν όλη τους την προσοχή σε ό,τι εμφανίζεται στην οθόνη.

Για μέγιστη ευκολία, η λειτουργία Switching Hub καθιστά δυνατή τη χρήση του ενσωματωμένου μικροφώνου της LG OLED Flex και οποιωνδήποτε συσκευών είναι συνδεδεμένες μέσω των θυρών USB του, όπως ακουστικά, πληκτρολόγιο ή ποντίκι με υπολογιστή συνδεδεμένο με καλώδιο HDMI.

Με ένα κλικ του κουμπιού εναλλαγής πηγής στο πλάι της βάσης, οι χρήστες μπορούν να αλλάζουν τη σύνδεση της συσκευής μεταξύ του υπολογιστή και της LG OLED Flex χωρίς να χρειάζεται να αποσυνδέσουν και να επανασυνδέσουν οτιδήποτε. Επιπλέον, το ενσωματωμένο μικρόφωνο παρέχει αποτελεσματική ακύρωση ηχούς για κρυστάλλινη φωνητική συνομιλία κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Για να ολοκληρώσει την εξατομικευμένη εμπειρία χρήστη, η LG OLED Flex ενσωματώνει προσαρμόσιμη λειτουργία φωτισμού στην πίσω σχεδίαση που μοιάζει με ασπίδα. Ο φωτισμός βελτιώνει την ατμόσφαιρα συγχρονίζοντας με το βίντεο ή τον ήχο του περιεχομένου που αναπαράγεται στην οθόνη, προσφέροντας πέντε λειτουργίες 4 για να επιλέξουν οι χρήστες.

Καλύτερη εμπειρία παιχνιδιού OLED Flex με ρυθμιζόμενη καμπυλότητα

LG OLED Flex ρυθμιζόμενη καμπυλότητα

Επιπλέον, η LG OLED Flex είναι επίσης εξοπλισμένη με αποκλειστικές λειτουργίες και λειτουργίες που δίνουν στους χρήστες μεγαλύτερο έλεγχο στην εμπειρία τους στο παιχνίδι. Για παράδειγμα, μπορούν να προσαρμόσουν το μέγεθος της εικόνας στην οθόνη ανάλογα με τις ατομικές προτιμήσεις τους ή το είδος του παιχνιδιού που παίζουν.

Οι λάτρεις των παιχνιδιών ρόλων (RPG), των παιχνιδιών αγώνων ή των platformers μπορούν να έχουν πρόσβαση και στις 42 ίντσες της οθόνης, ενώ οι παίκτες στρατηγικής σε πραγματικό χρόνο (RTS) ή shooter πρώτου προσώπου (FPS) έχουν τις επιλογή 32 ή 27 ιντσών που τους επιτρέπει να βλέπουν όλα όσα συμβαίνουν στο παιχνίδι-περιβάλλον με μια ματιά. Η δυνατότητα αλλαγής μεγέθους εικόνας είναι εύκολα προσβάσιμη από το εξαιρετικά βολικό μενού Gaming Dashboard, όπου οι χρήστες μπορούν επίσης να επιλέξουν τη θέση της μικρότερης εικόνας στην οθόνη.

Η LG OLED Flex υποστηρίζει παιχνίδια Dolby Vision στα 4K 120Hz και τις πιο πρόσφατες δυνατότητες HDMI 2.1, όπως μεταβλητό ρυθμό ανανέωσης (VRR) και αυτόματη λειτουργία χαμηλής καθυστέρησης (ALLM).

Επιπλέον, η εύκαμπτη οθόνη της LG είναι συμβατή με G-SYNC και πιστοποιημένη AMD FreeSync Premium, εξασφαλίζοντας γραφικά χωρίς tearing και judder.

Η νέα Game app, η οποία είναι αποκλειστική για την LG OLED Flex, υποστηρίζει προσαρμοσμένα screen saver, προσφέρει συντομεύσεις σε δημοφιλείς εφαρμογές, όπως το Twitch και το YouTube, και παρέχει μια λίστα με τις συνδεδεμένες εξωτερικές συσκευές εισόδου, όλες στην ίδια οθόνη.

Ανανεωμένο για την LG OLED Flex, το LG Gaming Optimizer προσθέτει προσαρμοσμένες ρυθμίσεις ήχου για συγκεκριμένα είδη παιχνιδιών στη μεγάλη γκάμα επιλογών εικόνας και ήχου με επίκεντρο τους παίκτες. Το αποκλειστικό μενού ρυθμίσεων ήχου παιχνιδιού περιλαμβάνει έναν ισοσταθμιστή, διακόπτες για AI Game Sound και Dolby Atmos και προσφέρει πρόσβαση σε προηγμένες ρυθμίσεις ήχου, επιτρέποντας στους χρήστες να προσαρμόσουν την εμπειρία παιχνιδιού ακριβώς όπως θέλουν.

Με τη λειτουργία πολλαπλής προβολής, οι χρήστες μπορούν να δουν περιεχόμενο από δύο διαφορετικές πηγές ταυτόχρονα και να επιλέξουν τον ήχο που θέλουν να ακούσουν. Αυτό σημαίνει ότι μπορούν να παίξουν έναν υπολογιστή ή ένα παιχνίδι κονσόλας ενώ παρακολουθούν βίντεο YouTube 5 που μεταδίδοται ταυτόχρονα από το smartphone τους.

Η LG OLED Flex προσφέρει επίσης εξαιρετικό ήχο με δύο μπροστινά ηχεία 40W που βοηθούν στην περαιτέρω βελτίωση της εμπειρίας παιχνιδιού και προβολής περιεχομένου. Και με την ενσωματωμένη υποστήριξη για Dolby Atmos, η τηλεόραση προσθέτει μεγαλύτερη ευκρίνεια, βάθος και ζωντάνια στον ήχο σε συμβατούς τίτλους.

Η LG OLED Flex με ρυθμιζόμενη καμπυλότητα οθόνης είναι διαθέσιμη στον Καναδά, από 3.999 $.

Subscribe to our newsletter!


1 Με βάση τις εσωτερικές δοκιμές, η μέγιστη καμπυλότητα του LG OLED Flex είναι παρόμοια με αυτή μιας οθόνης με σταθερή καμπυλότητα 900R.

2 πάνελ LG OLED είναι πιστοποιημένα από την Intertek για 100% χρωματική πιστότητα μετρημένη σε CIE DE2000 με 125 σχέδια χρωμάτων.

3 πάνελ OLED της LG είναι πιστοποιημένα από την UL για το Flicker-Free και το Discomfort Glare Free.

4 λειτουργίες φωτισμού δεν είναι διαθέσιμες για όλες τις πηγές εισόδου.56 Τα βίντεο YouTube μπορούν να μεταδοθούν σε ροή από ένα smartphone ενώ παίζετε παιχνίδια μέσω μιας πηγής συνδεδεμένης με HDMI ή ενώ παρακολουθείτε ζωντανή τηλεόραση.

  Κωτσόβολος στο The Mall Athens: Μία μοναδική εμπειρία gaming
Previous Article

Galaxy Enterprise Edition: Επέκταση εγγύησης στις σειρές S, A, Z και Tab S

Next Article

Μια Smart TV για όλους: Bluetooth LE Audio σε Samsung TV μέσω firmware update