Έρχεται το νέο high-end MacBook Air

Author: No Comments Share:
Το νέο MacBook Air ίσως κυκλοφορήσει στις αρχές του 2022 με M2 chip και χρώματα iMac

Το νέο MacBook Air με αρκετές αναβαθμίσεις στον σχεδιασμό του και δυνατότητα επιλογής χρώματος.

Σύμφωνα με φήμες από πολλούς leakers, συμπεριλαμβανομένου του Jon Prosser, η Apple ετοιμάζει την παρουσίαση μιας νέας, εντελώς ανανεωμένης έκδοσης του MacBook Air. Ο Prosser επίσης κυκλοφόρησε renders βασισμένα σε εικόνες που έχουν διαρρέυσει.

Ο Mark Gurman του Bloomberg και ο αναλυτής της Apple, Ming-Chi Kuo υποστήριξαν τους ισχυρισμούς του Prosser πως η Apple δουλεύει πάνω στον επανασχεδιασμό του μοντέλου.

Η νέα γενιά MacBook Air θα διαθέτει M2 chip αντί για το Μ1 που διαθέτουν τα τωρινά μοντέλα

Το νέο MacBook Air θα έχει αρκετές αναβαθμίσεις στον σχεδιασμό του και θα υπάρχει η δυνατότητα επιλογής του χρώματος του, όπως και ο Mac των 24 ιντσών. Ο Prosser αναφέρει πως οι αποχρώσεις του θα «βρίσκονται πολύ κοντά, αν όχι όμοιες, με τις αποχρώσεις των στηριγμάτων για τους νέους Mac των 24 ιντσών»

Επίσης προβλέπεται ότι η νέα γενιά Air θα διαθέτει M2 chip αντί για το Μ1 που διαθέτουν τα τωρινά μοντέλα. Το νέο chip λέγεται πως είναι αρκετά πιο αποδοτικό παρόλο που έχει τον ίδιο αριθμό πυρήνων.

Το νέο MacBook Air θα έχει σχετικά μικρότερο trackpad από τα προηγούμενα μοντέλα και 2 USB-C θύρες, μία σε κάθε μεριά. Παρόλο που ο Gurman υποστηρίζει ότι θα διαθέτει φορτιστή MagSafe για πιο γρήγορη φόρτιση, ο Posser δεν τον συμπεριέλαβε στα renders του μιας και δεν ήταν ορατός από τις εικόνες που διέρρευσαν.

Ο Posser προβλέπει πως η νέα έκδοση θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2021 εφόσον κυκλοφορήσει φέτος. Αν κάτι τέτοιο δεν γίνει πάντως, το περιμένουμε στις αρχές του 2022 σύμφωνα με τον Gurman.

Previous Article

Xiaomi – Top 100 Brands 2021

Next Article

Αναμένουμε το Xiaomi Mi Mix 4 φέτος με under-display κάμερα