Αναμένουμε το Xiaomi Mi Mix 4 φέτος με under-display κάμερα

Author: No Comments Share:
Αναμένουμε το Xiaomi Mi Mix 4 φέτος με under-display κάμερα

Τελευταία φορά που η Xiaomi χρησιμοποίησε αυτό το πρόθεμα Mi Mix ήταν το 2018 με την κυκλοφορία του Mi Mix 3.

Νέες αναφορές δείχνουν πως θα κυκλοφορήσει το Xiaomi Mi Mix 4. Αυτή η πρόβλεψη προέρχεται από το Κινέζικο site MyDrivers που πιστεύουμε ότι βασίζεται σε πηγές μέσα από την ίδια την Xiaomi ή τις αλυσίδες προμήθειας της. Το Mi Mix 4 θα κυκλοφορήσει το τρίτο τρίμηνο του 2021, δηλαδή είτε τον Ιούλιο, Αύγουστο ή Σεπτέμβριο.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πολλές λεπτομέρειες από την αναφορά αλλά υπάρχουν μερικά νέα features και χαρακτηριστικά που αξίζει να σημειωθούν. Για παράδειγμα θα είναι η πρώτη συσκευή της Xiaomi που θα διαθέτει under-display κάμερα.

Η κατασκευή του Mi Mix 4 θα είναι παρόμοια με αυτή των Xiaomi Mi 11 και Mi 11 Ultra

Η ενσωμάτωση της under-display κάμερας θα περιορίσει την ανάλυση της οθόνης σε Full HD+, ωστόσο η Xiaomi φαίνεται πως δουλεύει πάνω σε μία νέα τεχνολογία που θα κάνει την οθόνη να φαίνεται πιο ευκρινή σε σχέση με τις απλές 1080p οθόνες.

Τα άλλα χαρακτηριστικά που αναφέρονται είναι ένας Snapdragon 888 επεξεργαστής και μπαταρία των 4.500mAh συνοδευόμενη από fast charge των 120W.

Η κατασκευή του Mi Mix 4 θα είναι παρόμοια με αυτή των Xiaomi Mi 11 και Mi 11 Ultra, ενώ πηγές δείχνουν πως η νέα συσκευή θα κοστίζει παραπάνω από τις δύο τελευταίες.

Παρόλο που έχουμε δει συσκευές με under-display κάμερες να πωλούνται, η τεχνολογία αυτή δεν είναι ακόμα τελειοποιημένη. Θα πρέπει να περιμένουμε για να δούμε αν η Xiaomi κατάφερε να την φτάσει στο επίπεδο που χρειάζεται.

Subscribe to our newsletter!

Ακολουθήστε το Electronicanto στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! 

Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ., Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το Electronicanto στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://electronicanto.net/feed/ στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

Previous Article

Έρχεται το νέο high-end MacBook Air

Next Article

Η μαζική παραγωγή των Samsung Galaxy Z Flip 3 και Galaxy Z Fold 3 ξεκίνησε