Το MacBook Pro ίσως λάβει OLED panel το 2022

Author: Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
sonos move
Το MacBook Pro ίσως λάβει OLED panel το 2022

Φήμες θέλουν την Apple να αποκτήσει την σειρά “Gen 8.5” OLED της Samsung για τα panel των MacBook Pro.

Τα νέα MacBook Pro των 14 και 16 ιντσών αναμένονται τον επόμενο μήνα και αρκετοί λάτρεις του macOS ετοιμάζονται να ξοδέψουν αρκετά χρήματα για το νέο laptop. Άλλα θα ήταν συνετό για όσους θέλουν να αποκτήσουν την καλύτερη νέα τεχνολογία να περιμένουν, ειδικά αν περιμένουν για μία βελτιωμένη οθόνη.

Το Apple Insider αναφέρθηκε σε μία πιθανή οθόνη με ρυθμό ανανέωσης 90Hz λέγοντας: «Μαζί με την Asus, η Samsung Display προμηθεύει με OLED panel την Lenovo, Dell, HP και Samsung. Η Apple δεν αναφέρεται ως πελάτης αλλά φήμες δείχνουν πως θα αποκτήσει την σειρά “Gen 8.5” OLED της Samsung για τα panel των MacBook Pro. Φήμες για ένα OLED MacBook Pro των 16 ιντσών εμφανίστηκαν τον Μάρτιο αλλά δεν υπάρχει καμία αναφορά ακόμα για την έκδοση των 14 ιντσών.»

Με την επιβεβαίωση της Apple πως ο σχεδιασμός των οθονών των τωρινών M1 MacBook Air και MacBook Pro μπορεί να οδηγήσει σε ραγίσματα, είναι ξεκάθαρο πως αρκετοί θα σκεφτούν πολύ πριν προβούν στην αγορά τους.

Ο σχεδιασμός του MacBook Pro δεν θα είναι το μόνο πράγμα που θα αλλάξει, αλλά η τεχνολογία της οθόνης επίσης θα αναβαθμιστεί. Με την αλλαγή σε miniLED, τα macOS laptop της Apple θα μπορούν να προσφέρουν πιο ζωντανά χρώματα, βαθύτερα μαύρα και βελτιωμένη κατανάλωση ενέργειας.

Τέλος, υπάρχει η πιθανότητα πως οι επερχόμενες οθόνες της Apple για τα laptop της θα είναι κατώτερες από τις αντίστοιχες στα Windows 10 laptop. Με μία ματιά στον κόσμο των gaming laptop θα παρατηρήσουμε πως υπάρχουν οθόνες με πολύ υψηλούς ρυθμούς ανανέωσης – οθόνες των 240Hz είναι ήδη διαθέσιμες. Η Apple, ακόμα και στα high-end laptop της, τα εφοδιάζει με οθόνες των 60Hz κάτι που δεν περιμένουμε να αλλάξει με το νέο design για το 2021.

Η οθόνη είναι το βασικό μέρος output ενός laptop και με μία καλή οθόνη δημιουργείται μία καλύτερη, πιο δημιουργική εμπειρία για τον χρήστη. Με την άνοδο των miniLED οθονών για τα laptop η Apple γίνεται μέλος του γκρουπ των κατασκευαστών που χρησιμοποιούν αυτήν την τεχνολογία.

Previous Article

Qualcomm Snapdragon 898: Ο βασικός του πυρήνας θα φτάσει τα 3GHz!

Next Article

Ακυρώνεται η κυκλοφορία του OnePlus 9T και το OnePlus 10 θα διαθέτει νέο λειτουργικό σύστημα

sonos move