Ακυρώνεται η κυκλοφορία του OnePlus 9T και το OnePlus 10 θα διαθέτει νέο λειτουργικό σύστημα

Author: Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
sonos move
Ακυρώνεται η κυκλοφορία του OnePlus 9T και το OnePlus 10 θα διαθέτει νέο λειτουργικό σύστημα

Η ακύρωση του OnePlus 9T πιβεβαιώθηκε από τον CEO της OnePlus, Pete Lau.

Ο CEO της OnePlus, Pete Lau επιβεβαίωσε πως η εταιρεία δεν θα παρουσιάσει κινητό της σειράς Τ φέτος.

Σε ένα briefing που έγινε ο Lau ανέφερε πως «Έχουμε ένα νέο προϊόν έτοιμο για κυκλοφορία, αλλά φέτος δεν θα κυκλοφορήσουμε συσκευή της σειράς Τ.»

Δεν είναι ξεκάθαρο σε ποιο προϊόν αναφερόταν ο Lau (πιθανότατα στο OnePlus 9T) και ίσως η ανακοίνωση του αφορούσε μία νέα προσθήκη στην σειρά Nord ή στο OnePlus 9 RT που είχε διαρρεύσει το οποίο είναι η έκδοση Τ του OnePlus 9R – το τελευταίο δεν κυκλοφόρησε σε αρκετές χώρες.

Πιθανότατα αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να περιμένουμε για το OnePlus 10 για να δούμε μία νέα συσκευή ναυαρχίδα από την εταιρεία, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αρχές του 2022.

Τα OnePlus 9 (αριστερά) και OnePlus 9 Pro (δεξιά)

Αυτά τα νέα έχουν διαρρεύσει από διάφορες πηγές αλλά είναι η πρώτη φορά που τα ακούσαμε από την ίδια την OnePlus.

Η OnePlus συχνά παρουσιάζει μία συσκευή ναυαρχίδα στις αρχές του κάθε έτους και μέτα από πέριπου 6 μήνες παρουσιάζεται η Τ έκδοση της.

Για παράδειγμα, το OnePlus 8 παρουσιάστηκε τον Απρίλιο του 2020 και ακολουθήθηκε από το OnePlus 8T τον Οκτώβριο του ίδιου έτους.

Το νέο λειτουργικό σύστημα

Επίσης σχόλια του Lau πραγματοποιήθηκαν για την συγχώνευση της εταιρείας με τον κατασκευαστή κινητών Oppo.

Η OnePlus και η Oppo ανακοίνωσαν πως θα ενοποιήσουν τον κώδικα τους και θα ενώσουν τα λειτουργικά συστήματα OxygenOS και ColorOS. Αυτό σημαίνει πως θα δούμε το νέο λειτουργικό σύστημα που θα προκύψει στις νέες συσκευές της OnePlus και της Oppo.

O Lau ανέφερε σε μία δημοσίευση πως «Με την ένωση του software μας για να αφοσιωθούμε σε ένα κοινό και αναβαθμισμένο λειτουργικό σύστημα για τις συσκευές OnePlus και Oppo, θα συνδυάσουμε τα δυνατά σημεία των δύο λειτουργικών συστημάτων σε ένα ακόμη πιο ισχυρό OS: την γρήγορη και ομαλή εμπειρία του OxygenOS με την σταθερότητα και τα πλούσια features του ColorOS.»

Η εταιρεία επιπλέον, επιβεβαίωσε πως η συσκευή ναυαρχίδα της για το 2022 – πιθανότατα θα ονομάζεται OnePlus 10 – θα είναι η πρώτη συσκευή της εταιρείας που θα διαθέτει το νέο λειτουργικό σύστημα.

Έπειτα, το νέο OS θα κυκλοφορήσει ως update στις υπάρχουσες συσκευές ξεκινώντας από το OnePlus 8 και μετά. Δεν έχουμε ακούσει ακόμα ποια προϊόντα της Oppo θα λάβουν το νέο OS, αλλά θα ενημερώσουμε αυτό το άρθρο μόλις μάθουμε περισσότερα.

Previous Article

Το MacBook Pro ίσως λάβει OLED panel το 2022

Next Article

Buy n’ Try για ένα μήνα τα Samsung Galaxy Z Fold3 και Z Flip3

sonos move