Το δημοφιλέστερο smartphone του 2023

Author: Στάθης Ασπιώτης Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
Galaxy S23 Ultra

Στο δημοφιλέστερο smartphone του 2023 δείχνει να αναδεικνύεται η ναυαρχίδα της Samsung, το Galaxy S23 Ultra. Για εμάς, αυτό φαίνεται να είναι βέβαιο, κρίνοντας από το πλήθος των δεκάδων αναφορών στη σειρά που έχουν δημοσιευθεί από την 1η Φεβρουαρίου στην Ελλάδα, σχετικά με τα smartphone, κάτι που δείχνει το ενδιαφέρον του αγοραστικού κοινού για τη Σειρά.

Ακόμη πιο ξεκάθαρη γίνεται η εικόνα, αν λάβουμε υπόψη τις αναφορές και τις διαφημίσεις που “παίζουν” αυτή την περίοδο από τα καταστήματα πωλήσεων, με τις οποίες προωθείται η ξεχωριστή σειρά για τη Samsung, Galaxy S23.

Τα Galaxy G23 έγιναν διαθέσιμα στην Ελλάδα, την Παρασκευή 17/2, ενώ έως αυτή την ημερομηνία υπήρχε η δυνατότητα προ-παραγγελίας των συσκευών με σημαντικά οικονομικά οφέλη, τόσο από τις μειωμένες τιμές των smartphone, όσο και από προσφορές Trade-in.

Εξάλλου, η επιτυχία των πωλήσεων του Galaxy S23 Ultra επιβεβαιώνεται από την ίδια την εταιρεία, η οποία αναφέρει σε ανακοίνωσή της ότι “οι προ-παραγγελίες ξεπερνούν αυτές της προηγούμενης σειράς Galaxy S22, με πάνω από το 60% των καταναλωτών να επιλέγουν το Galaxy S23 Ultra”. Ενώ όλη η σειρά smartphone Galaxy S23 “σημείωσε εντυπωσιακά αποτελέσματα κατά την περίοδο της προ-παραγγελίας“.

Galaxy S21 > Galaxy S22 > Galaxy S23

Η Samsung ανεβάζει τον πήχη με το Galaxy S23 Ultra
(Samsung)

Οι προ-παραγγελίες για τη σειρά Galaxy S22, το περασμένο έτος, είχαν ήδη σημειώσει μεγάλη επιτυχία, με αριθμούς υπερδιπλάσιους από εκείνους της σειράς Galaxy S21 από την πρώτη μόλις εβδομάδα. Φέτος, τα αποτελέσματα των προ-παραγγελιών ήταν ακόμη υψηλότερα από αυτά της σειράς Galaxy S22, με το 60% των καταναλωτών να επιλέγουν το πιο premium μοντέλο της σειράς, Galaxy S23 Ultra.

Σύμφωνα με τον TM Roh, Πρόεδρο και Επικεφαλής Mobile eXperience Business στη Samsung Electronics, «η μεγάλη δυναμική που παρατηρούμε είναι αντίστοιχη του ενθουσιασμού των πελατών για τα προϊόντα που διευρύνουν τα όρια της τεχνολογίας και τους δίνουν την ελευθερία να εκφραστούν δημιουργικά. Οι φετινοί αριθμοί προ-παραγγελιών αποδεικνύουν την ισχυρή εμπιστοσύνη των πελατών μας αλλά και τη δέσμευσή μας για καινοτομία και βιωσιμότητα που συνεχίζει να έχει απήχηση στους καταναλωτές».

Η τεχνολογική υπεροχή και η καινοτομία εκτοξεύουν τις πωλήσεις του Galaxy S23 Ultra

Tο Galaxy S23 Ultra πρωταγωνιστεί με τον νέο αισθητήρα Adaptive Pixel 200MP και το εμβληματικό ενσωματωμένο S Pen. Η σειρά Galaxy S23, που διαθέτει επίσης τα Galaxy S23+ και Galaxy S23, αντιπροσωπεύει τη νέα εποχή “απόλυτης εμπειρίας” premium smartphone της Samsung. Διαθέτει ένα επικό σύστημα καμερών που προσφέρει στους χρήστες περισσότερη ελευθερία να εξερευνήσουν τη δημιουργικότητά τους και τα πιο γρήγορα γραφικά για smartphone στον κόσμο χάρη στην custom πλατφόρμα φορητών συσκευών Snapdragon 8 Gen 2 για Galaxy.

Η σειρά Samsung Galaxy S23 εισάγει, επίσης, ασφάλεια επόμενου επιπέδου στα smartphones με το Samsung Message Guard. Αυτό το ισχυρό εργαλείο sandboxing προστατεύει προληπτικά από επιθέσεις εκμετάλλευσης «μηδενικού κλικ». Πρόκειται για ένα νέο είδος κυβερνοεπίθεσης, όπου και μόνο η λήψη μιας εικόνας μπορεί να θέσει σε κίνδυνο μια συσκευή – ακόμη και χωρίς την αλληλεπίδραση του χρήστη. Το Samsung Message Guard λειτουργεί ως εικονική καραντίνα, παγιδεύοντας επιβλαβείς εικόνες και διασφαλίζοντας ότι οι χρήστες λαμβάνουν ασφαλείς εικόνες. Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με το Samsung Message Guard επισκεφθείτε αυτή τη σελίδα της Samsung.

Από17 Φεβρουαρίου 2023, τα Galaxy S23 Ultra, Galaxy S23+ και Galaxy S23 είναι διαθέσιμα σε Ελλάδα και Κύπρο από το επίσημο δίκτυο συνεργατών της εταιρείας σε τέσσερις ματ αποχρώσεις εμπνευσμένες από τη φύση: Phantom Black, Cream, Green και Lavender. 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Galaxy S23 Ultra και τη σειρά Galaxy S23 επισκεφθείτε τη σελίδα και τη σελίδα στο website της Samsung.

  LG G7 ThinQ με AI, DTS:X και Boombox Speaker
Previous Article

Ο σχεδιασμός, η υλοποίηση και η λειτουργία του Market Pass

Next Article

Creative Muvo Go – Bluetooth φορητό Hi-Fi