Ο σχεδιασμός, η υλοποίηση και η λειτουργία του Market Pass

Author: Electronicanto newsroom Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
Vodafone Business Market Pass

To Vodafone Business ανέλαβε τον σχεδιασμό, την υλοποίηση και τη λειτουργία του Market Pass.

To Vodafone Business ως ανάδοχος του διαγωνισμού για το Market Pass, που διενεργήθηκε από την «Κοινωνία της Πληροφορίας» για το έργο: «Σχεδιασμός Υλοποίηση και Λειτουργία του Συστήματος για την χορήγηση οικονομικής ενίσχυσης από τον κρατικό προϋπολογισμό με σκοπό την κάλυψη μέρους του αυξημένου κόστους των νοικοκυριών λόγω της σημαντικής αύξησης του δείκτη τιμών καταναλωτή (MARKET PASS)», ολοκλήρωσε το σχεδιασμό και την υλοποίηση της εν λόγω εφαρμογής.

Στο πλαίσιο της σύμβασης, τo Vodafone Business παρέδωσε μια διαλειτουργική και φιλική προς το χρήστη εφαρμογή με βάση τις προδιαγραφές που ορίστηκαν από την διαγωνιστική διαδικασία.

Ο Γιώργος Τζανετάκος, Γενικός Διευθυντής του Vodafone Business, δήλωσε σχετικά: «Το Vodafone Business εξακολουθεί να συμβάλλει στον ψηφιακό μετασχηματισμό του δημόσιου τομέα μέσα από την ανάληψη έργων τεχνολογίας με σημαντικά οφέλη τόσο για τους πολίτες όσο και για τους ίδιους τους οργανισμούς. Η ομάδα του Vodafone Business συνεχίζει τη δυναμική της πορεία υποστηρίζοντας τους Δημόσιους φορείς, ώστε να ανταποκριθούν στις προσδοκίες των πολιτών όντας περισσότερο αποδοτικοί, ευέλικτοι και ανθεκτικοί

Previous Article

Τα νέα Samsung Galaxy S23 σε COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟ

Next Article

Το δημοφιλέστερο smartphone του 2023