Το OnePlus 10 Pro και άλλα 4 smartphone λέγεται πως θα φορτίζουν στα 125W

Author: Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
sonos move
Το OnePlus 10 Pro μαζί με άλλα 4 κινητά λέγεται πως θα φορτίζουν στα 125W

Η φόρτιση στα 125W είναι ένα μεγάλο άλμα για το OnePlus 10 Pro μιας και ο προκάτοχός του φόρτιζε στα 65W.

Πέρυσι, η Oppo παρουσίασε την τεχνολογία γρήγορης φόρτισης στα 125W, ικανή να φορτίσει πλήρως ένα κινητό σε 20 λεπτά. Τώρα, ίσως γνωρίζουμε για μερικά κινητά που θα ενσωματώσουν την τεχνολογία από το 2022.

Ο γνωστός tipster @stufflistings ανέφερε πως τα OnePlus 10 Pro, Realme GT 2 Pro, Oppo Find X4 και Reno 8 Pro θα είναι μερικά από τα κινητά που ίσως θα μπορούν να φορτίζουν στα 125W.

Η Oppo συγχωνεύτηκε με την OnePlus νωρίτερα φέτος, ενώ η Realme είναι μέρος της ίδιας πολυεθνικής. Παράλληλα, η Reno είναι θυγατρική της Oppo οπότε καταλαβαίνουμε γιατί τα παραπάνω κινητά ίσως λάβουν την νέα τεχνολογία.

Η πληροφορία δεν έρχεται τυχαία: η σειρά Oppo Find X4 ήδη λέγεται πως θα υποστηρίζει φόρτιση στα 125W, ενώ τα ίδια ακούγονται και για το Realme GT 2 Pro.

Τώρα, όσον αφορά στο OnePlus 10 Pro, οι φήμες δεν έχουν αναφέρει ακόμα την γρήγορη φόρτιση στα 125W αλλά σίγουρα θα είναι ευπρόσδεκτη. Το OnePlus 9 Pro έρχεται με φόρτιση στα 65W οπότε μιλάμε για ένα μεγάλο άλμα.

Η αναφορά στο Oppo N είναι σίγουρα ενδιαφέρουσα: έχουν περάσει χρόνια από το Oppo N1, το τελευταίο Oppo της σειράς N και η πηγή ίσως μας δείχνει πως η Oppo ετοιμάζεται να επαναφέρει την σειρά και ίσως μαζί με αυτήν την κάμερα των 360 μοιρών.

Subscribe to our newsletter!

Previous Article

Το realme GT NEO 2 ήρθε στην Ελλάδα

Next Article

Το SingularityU Greece Summit 2021 επιστρέφει 22-23 Νοεμβρίου – το πρόγραμμα

sonos move