Η Canon στη Photokina 2018

Author: Electronicanto newsroom Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
canon photokina 2018

Το σύστημα EOS R, με τη νέα φωτογραφική μηχανή και φακούς RF, είναι το highlight της Canon στη Photokina 2018. 

H έκθεση Photokina λαμβάνει χώρα στην Κολωνία της Γερμανίας, από Τετάρτη 26 μέχρι και το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2018. H Canon στη Photokina 2018, εκτός από το σύστημα EOS R, επιδεικνύει την καλύτερη της προϊοντική σειρά, παρέχοντας λύσεις για κάθε βήμα που περιλαμβάνει ένα φωτογραφικό ταξίδι: μια ποικιλία προϊόντων απεικόνισης, εκτύπωσης και βίντεο, σχεδιασμένα τόσο για επαγγελματίες, όσο και για ενθουσιώδεις χρήστες.

To EOS R System της Canon στη Photokina 2018

Η σειρά προϊόντων φωτογραφικού εξοπλισμού της Canon έχει δημιουργηθεί με γνώμονα τεχνική εμπειρογνωμοσύνη που καταμετρά πάνω από 80 έτη. Συνδυάζοντας την καινοτομία και το design με την πρωτοποριακή τεχνολογία και την κατασκευαστική αρτιότητα, έχει καταφέρει να δημιουργήσει προϊόντα απεικόνισης και βίντεο. Πάνω από τριάντα χρόνια από την κυκλοφορία των πρώτων μελών της οικογένειας EOS, το  EOS R System προσφέρει ένα εντελώς νέο επίπεδο. Οδηγώντας τη φωτογραφία και την κινηματογράφηση σε νέα εποχή, ο νέος μηχανισμός φακών RF του EOS R, έχει κατασκευαστεί με βάση μείγμα οπτικού, μηχανικού και ηλεκτρονικού σχεδιασμού, για να συλλαμβάνει στιγμές με τρόπους που παλαιότερα ήταν αδύνατο να υλοποιηθούν, λέει η Canon. Οι επισκέπτες του περιπτέρου της Canon μπορούν να γνωρίσουν τα αξιόλογα χαρακτηριστικά της EOS R από πρώτο χέρι, συμπεριλαμβανομένης της γρήγορης αυτόματης εστίασης, τις δυνατότητες λήψης με χαμηλό φωτισμό και τα επίπεδα προσαρμογής.  

Η canon στη photokina 2018 - EOS R
Canon EOS R (φωτό: Canon)

 

«Η Canon υπάρχει για να εμπνέει και προσκαλεί φωτογράφους και κινηματογραφιστές, κάθε επιπέδου, να εξερευνήσουν έναν συναρπαστικό κόσμο γεμάτο νέες δυνατότητες απεικόνισης – τόσο στο παρόν, όσο και στο μέλλον», αναφέρει ο Alessandro Stanzani, EVP of Canon Imaging Technology & Communications GroupEurope, Middle East & Africa. «Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι και ευτυχείς που παρουσιάζουμε το επαναστατικό EOS R System με τον καινοτομικό μηχανισμό φακών RF, ο οποίος ανακοινώθηκε συνοδευόμενος από εκπληκτικούς επαίνους νωρίτερα αυτόν τον μήνα. Στην Photokina, οι επισκέπτες στο περίπτερό μας θα έχουν τη δυνατότητα να περιεργαστούν το νέο σύστημα EOS R και να γνωρίσουν την οπτική υπεροχή των φακών RF για πρώτη φορά».

Σε όλο το φάσμα της προϊοντικής της γκάμας, από την πρόσφατα ανακοινωθείσα PowerShot SX740 HS και τη EOS M50 μέχρι και την EOS-1D X Mark II, που αποτελεί πρότυπο στην κατηγορία της, η Canon θέλει να διαθέτει από μία μηχανή που ανταποκρίνεται σε κάθε ανάγκη κάθε φωτογράφου και κινηματογραφιστή, από τους επαγγελματίες που κάνουν το ξεκίνημά τους, μέχρι τους ενθουσιώδεις ερασιτέχνες που καταγράφουν τις ιδιαίτερες αναμνήσεις τους, ή τους ανεξάρτητους κινηματογραφιστές που δημιουργούν την τελευταία τους ταινία. 

  dSLR kit Canon EOS 4000D + EF-S 18-135mm αποκλειστικά στα Public
Η canon στη photokina18
Λήψη του “Canon Ambassador” Brent Stirton © στη Nambia.

Αφήγηση με τους Canon Ambassadors στη Photokina 2018

Με τη διεύρυνση των ορίων της δημιουργικότητας και την υποστήριξη της οπτικής αφήγησης, οι Canon ambassadors θα βρίσκονται στο χώρο Canon Spotlight Stage, πραγματοποιώντας μια σειρά από ενημερωτικές ομιλίες και εργαστήρια, κατά τη διάρκεια της 4ήμερης έκθεσης. Μοναδικές ιστορίες , όπως περιπέτειες στο Νότιο Ειρηνικό με την Ulla Lohmann, ή η εμπειρία φωτογράφησης τοπίων της Katya Mukhina με την EOS R στην Ισλανδία.

Κάθε βήμα του ταξιδιού απεικόνισης

Από τη λήψη εικόνων, μέχρι την εκτύπωση και το διαμοιρασμό τους σε φίλους και συγγενείς, η Canon υποστηρίζει τους χρήστες σε κάθε βήμα του «ταξιδιού» τους στον κόσμο της εικόνας. Η γκάμα μοντέλων PIXMA και Pro Print είναι επίσης εν δράσει για να επιδεικνύει στην πράξη πως η τεχνολογία και το σύστημα μελανιών της Canon μεταμορφώνουν τις ψηφιακές βιβλιοθήκες εικόνας σε εκτυπώσεις ποιότητας. Η σειρά imagePROGRAF  δείχνει τον αντίκτυπο των εκτυπωμένων εικόνων, σε μεγάλη κλίμακα, τις οποίες θα μπορούν όλοι να δουν στην Print Gallery. 

Επένδυση σε εξοπλισμό

Το Canon Professional Services (CPS) θα βρίσκεται επίσης στη Photokina, με στόχο τη διασφάλιση ότι οι επαγγελματίες θα είναι κατάλληλα εξοπλισμένοι για να κάνουν καλά τη δουλειά τους, όποιες κι αν είναι οι περιστάσεις. Η υπηρεσία περιλαμβάνει υποστήριξη επιδιόρθωσης κατά προτεραιότητα, δανεικό εφεδρικό εξοπλισμό (ανάλογα με τη συνδρομή) και υποστήριξη, τόσο επί τόπου, όσο και μέσω αποκλειστικής γραμμής βοήθειας.

Περισσότερες πληροφορίες για τη δράση της Canon στη Photokina 2018 μπορείτε να πάρετε από την ιστοσελίδα της Canon Europe, στο: http://www.canon-europe.com/pro/events/photokina/

Στην κύρια εικόνα του άρθρου, λήψη του “Canon Ambassador” Richard Walch © στην Ισλανδία.

Previous Article

H Nikon στη Photokina 2018

Next Article

H Panasonic εισέρχεται στις Full Frame Mirrorless μηχανές