Δείτε το teardown βίντεο του Poco F3

Author: No Comments Share:
poco f3 teardown

Το Poco F3, που παρουσιάστηκε πριν λίγες ημέρες, σε teardown βίντεο με τα εσωτερικά χαρακτηριστικά της συσκευής.

Η Poco μοιράστηκε ένα βίντεο που δείχνει το εσωτερικό της συσκευής σε μορφή teardown, δίνοντας μια ματιά στο τι συμβαίνει στο εσωτερικό του Poco F3. Στο γρήγορο βίντεο φαίνονται τα διάφορα ηλεκτρονικά στοιχεία που περιλαμβάνει, όπως είναι η τεχνολογία ψύξης υγρού Liquid Cool, το μοναδικό αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων και τις κάμερες, μεταξύ άλλων. Το κινητό τροφοδοτείται από το νέο Qualcomm Snapdragon 870 SoC και διαθέτει διπλά ηχεία, τριπλή κύρια κάμερα και αρκετά ακόμη εντυπωσιακά χαρακτηριστικά για την τιμή που αναμένεται να διατεθεί.

Το σύντομο βίντεο που ανέβηκε στο κανάλι της Poco UK ξεκινά με την θήκη dual-SIM και συνεχίζει με το μικρόφωνο, το φακό LED, έναν από τους αισθητήρες φωτισμού περιβάλλοντος 360 μοιρών και το IR Blaster. Στη συνέχεια δείχνει τους τρεις ξεχωριστούς φακούς του camera module, τον κύριο αισθητήρα 48MP, τον ultra-wide φακό των 8MP και τον telemacro των 5MP.

Αφαιρώντας την μπαταρία των 4520mAh βλέπουμε τον σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων που είναι τοποθετημένος στο πλάι, όπου μοιάζει με κανονικό κουμπί κλειδώματος της συσκευής. Κάτω από την οθόνη τεχνολογίας E4 AMOLED 6,67 ιντσών, φαίνεται η τεχνολογία ψύξης Liquid Cool 1.0 Plus. Η ψύξη επιτυγχάνεται με μια λωρίδα χαλκού που ξεκινάει από το σημείο που βρίσκεται το CPU και καταλήγει στο σημείο που βρίσκεται η μπαταρία. Αυτή η μέθοδος μεταφέρει τη θερμότητα από το CPU διασκορπίζοντας την, επιτρέποντας την “τρισδιάστατη απαγωγή θερμότητας”, όπως την αποκαλεί η Poco.

Τα διπλά ηχεία φαίνονται στο πάνω και κάτω μέρος του Poco F3, με το κάτω να είναι εμφανώς μεγαλύτερο, καταφέρνοντας, όμως, να δώσουν την stereo αίσθηση και τον καθαρό ήχο που υπόσχονται, καθώς διαθέτουν τεχνολογία Dolby Atmos και Hi-Res Audio. Ακόμη, στο κάτω μέρος, μεταξύ της μπαταρίας και του USB Type-C, βρίσκεται ο γραμμικός κινητήρας X-axis που σύμφωνα με την εταιρεία προσφέρει “τρισδιάστατους” κραδασμούς.

Δείτε το teardown βίντεο του Poco F3 στο επίσημο Youtube κανάλι της Poco UK:

Previous Article

Η συνεργασία realme και TÜV Rheinland θέτει νέο πρότυπο για την αξιοπιστία των smartphones

Next Article

H LG εξέρχεται του Mobile Business