Η συνεργασία realme και TÜV Rheinland θέτει νέο πρότυπο για την αξιοπιστία των smartphones

Author: No Comments Share:
realme tuv rheiland

Το πρότυπο πιστοποίησης υψηλής αξιοπιστίας της TÜV Rheinland δοκιμάζει τα smartphones της realme τόσο κάτω από απλές όσο και ακραίες συνθήκες.

Η realme ανακοινώνει την συνεργασία της με την TÜV Rheinland για την δημιουργία ενός πρότυπου πιστοποίησης υψηλής αξιοπιστίας, το TÜV Rheinland Smartphone High Reliability Certification, με σκοπό τον καλύτερο ποιοτικό έλεγχο των συσκευών της. Αυτή η συνεργασία βοηθά στην καλύτερη εγγύτητα της συνολικής διάρκειας ζωής των συσκευών της realme και είναι σίγουρα καλό να γνωρίζουμε ότι αυτές που διατίθενται στην αγορά μπορούν να αντέξουν μετά από πολύκαιρη χρήση ή ακόμη και από τυχόν απρόσμενα μικρο-ατυχήματα.

Ο έλεγχος επιτυγχάνεται μέσω μιας σειράς 23 δοκιμών, από σενάρια καθημερινής χρήσης, όπως είναι η πτώση και η φθορά, καθώς και 7 ακραίων δοκιμών περιβάλλοντος, όπως ακραία θερμοκρασία, ακραία υγρασία, διακύμανση τάσης και στατικό ηλεκτρισμό, μεταξύ άλλων.

Να υπενθυμίσουμε ότι την Πέμπτη 8 Απριλίου η εταιρεία λανσάρει επίσημα στην Ελλάδα τις νέες συσκευές realme 8 και realme 8 Pro, μέσω μιας ψηφιακής εκδήλωσης όπου θα ανακοινώσει την ημερομηνία κυκλοφορίας και την τιμή των δύο smartphones.

Παρακάτω ακολουθεί το πλήρες δελτίο τύπου της realme.

Η ταχύτερα αναπτυσσόμενη μάρκα smartphone στον κόσμο, realme, διοργάνωσε την εκδήλωση realme x TÜV Rheinland Quality Standards Launch, στην οποία ανακοίνωσε το νέο πρότυπο ποιότητας smartphone για τους νεότερους χρήστες Smartphone. Με βάση τα στοιχεία έρευνας που αφορά την νεότερη γενιά κατόχων smartphone, η realme και η TÜV Rheinland από κοινού δημιούργησαν την Πιστοποίηση Υψηλής Αξιοπιστίας Smartphone TÜV Rheinland, με βάση την αρχική 3ετή εμπειρία του κύκλου ζωής.

Η realme θέτει υψηλότερα ποιοτικά πρότυπα με την TÜV Rheinland

Η realme συνεργάζεται με την TÜV Rheinland για το reliability certification ώστε φέρει τις διαδικασίες ποιοτικού ελέγχου στο επόμενο επίπεδο.

Η realme είναι η πρώτη εταιρεία smartphone στον κόσμο που έλαβε πιστοποίηση υψηλής αξιοπιστίας TÜV Rheinland. Η εταιρεία θα εφαρμόσει το σύνολο τυποποιημένων διαδικασιών ελέγχου και ποιότητας σε όλες τις φάσεις ελέγχου των προϊόντων της.

Πιστοποίηση ποιότητας από την TÜV Rheinland

Μετά από οκτώ μήνες έρευνας και δοκιμών, η TÜV Rheinland και η realme δημιούργησαν από κοινού το TÜV Rheinland Smartphone High Reliability Certification, το οποίο χρησιμεύει ως το κορυφαίο βιομηχανικό πρότυπο για τις αγορές παγκοσμίως.

Η διαδικασία πιστοποίησης υψηλής αξιοπιστίας TÜV Rheinland Smartphone περιλαμβάνει 23 σημαντικές δοκιμές, συμπεριλαμβανομένων δέκα σεναρίων δοκιμών καθημερινής χρήσης, όπως πτώση, φθορά, κλπ. Υπάρχουν επτά σενάρια ακραίων δοκιμών περιβάλλοντος, όπως εξαιρετικά ακραία θερμοκρασία, ακραία υγρασία, διακύμανση τάσης, διάρκεια ζωής κουμπιού, στατικός ηλεκτρισμός, πίεση αέρα, κλπ.

Σχεδίαση υψηλής ποιότητας

Η realme πιστεύει ότι τα προϊόντα υψηλής ποιότητας ξεκινούν από την εξαιρετική σχεδίαση. Οι περισσότεροι άνθρωποι θα πίστευαν ότι τα realme smartphones έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα τον σχεδιασμό τάσεων και την προηγμένη τεχνολογία. Παράλληλα, η realme σχεδιάζει προϊόντα με γνώμονα την ποιότητα. Η realme ακολουθεί αυστηρά αυτό το σύνολο αρχών και κριτηρίων κατά το σχεδιασμό οποιουδήποτε προϊόντος.

Previous Article

Panasonic SC-PMX802: streaming, CD και Bluetooth, όλα σε ένα Hi-Fi σύστημα

Next Article

Δείτε το teardown βίντεο του Poco F3