Το πρώτο αναδιπλούμενο Samsung Galaxy tablet έρχεται σύντομα

Author: Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
sonos move
Το πρώτο αναδιπλούμενο tablet της Samsung έρχεται σύντομα

Μετά την κυκλοφορία των Galaxy Z Fold 4 και Galaxy Z Flip 4 η Samsung ετοιμάζεται να ανακοινώσει το πρώτο της πλήρες αναδιπλούμενο tablet, πιθανότατα την ίδια μέρα με τη σειρά Galaxy Tab S9.

Οι διαρροές του κλάδου έχουν επικεντρωθεί μέχρι στιγμής στις συσκευές Z Flip, Z Fold και Galaxy Watch επόμενης γενιάς και δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες σχετικά με το Galaxy Tab S9. Ωστόσο, υποθέτοντας ότι η Samsung ακολουθεί ένα ετήσιο πρόγραμμα κυκλοφορίας, η σειρά Tab S9 – και το πρώτο αναδιπλούμενο tablet Galaxy – θα πρέπει να παρουσιαστούν τον χειμώνα του 2023.

Δεν είναι μυστικό ότι η Samsung ασχολείται με την τεχνολογία αναδιπλούμενης οθόνης για περίπου μια δεκαετία. Η τεχνολογία έγινε πραγματικότητα με το πρώτο Galaxy Fold και συνέχισε να βελτιώνεται με κάθε κυκλοφορία. Εν τω μεταξύ, η Samsung Display είχε πολλές ευκαιρίες να παρουσιάσει νέους και μοναδικούς παράγοντες μορφής με βάση την τεχνολογία αναδιπλούμενης οθόνης της. Ανέπτυξε πρωτότυπα διπλής αναδίπλωσης, ολίσθησης και κύλισης και έχει πατενταρίσει δεκάδες έννοιες. Διασκέδασε ακόμη και την ιδέα της δημιουργίας ενός αναδιπλούμενου φορητού υπολογιστή Galaxy Book 17 ιντσών.

Έχοντας αυτό κατά νου, είναι πολύ νωρίς για να πούμε ποια μορφή θα υιοθετήσει το πρώτο αναδιπλούμενο tablet Samsung, αλλά η βασική αρχή θα είναι η ίδια: να παρέχει μια μεγάλη οθόνη σε συμπαγή μορφή που μπορεί να επεκταθεί.

Η Samsung φέρεται να χρησιμοποιήσει τη λεγόμενη σειρά Galaxy Z Tab / Flex S για να σταθεροποιήσει τη θέση της ως τον κύριο παρασκευαστή αναδιπλούμενων οθονών στο παιχνίδι και να προσπαθήσει να αυξήσει τη δημοτικότητα των Galaxy Z Fold 4 και Galaxy Z Flip 4 στο ενδιάμεσο.

Subscribe to our newsletter!

Previous Article

Vodafone TV για ένα γεμάτο περιεχόμενο καλοκαίρι

Next Article

6 χρόνια πάθους, Xiaomi Store

sonos move