6 χρόνια πάθους, Xiaomi Store

Author: Στάθης Ασπιώτης Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
6 χρόνια πάθους, Xiaomi Store

Τα 6α γενέθλιά του γιορτάζει το φετινό καλοκαίρι το Xiaomi Store στο Golden Hall. Πρόκειται για το πρώτο Mi Store στην Ελλάδα, ενώ στη συνέχεια το δίκτυο καταστημάτων της Xiaomi γνώρισε αξιοσημείωτη επέκταση, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Κύπρο.

Το πρώτο Xiaomi Store στη χώρα μας έκανε τα εγκαίνιά του στις 28 Σεπτεμβρίου 2017, μέσα σε εορταστική ατμόσφαιρα, η οποία ήταν απλά ο προπομπός της τεράστιας επιτυχίας που θα γνώριζε στη συνέχεια και μάλιστα από τις πρώτες μέρες λειτουργίας του. 

Από την Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου έως το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου, το Xiaomi Store στην Ελλάδα, στο Golden Hall υποδεχόταν τους «Mi Fans» με εκπλήξεις και δώρα ανάμεσα στα οποία ήταν τρία smartphone από το flagship της εταιρείας τότε, το Mi 6, το οποίο παρουσιάστηκε επίσημα στην ελληνική αγορά την ίδια ημέρα των εγκαινίων

xiaomi store 6α γενέθλια
Xiaomi Store, 6α γενέθλια (φωτό: Electronicanto)

Από τότε το Xiaomi Store που βρίσκεται στον 1ο όροφο του Εμπορικού Κέντρου Golden Hall στο Μαρούσι, το οποίο είναι ένα από τα πρώτα Authorized Mi Store καταστήματα που λειτούργησαν στην Ευρώπη, ποτέ δεν έλειψαν οι εκπλήξεις. Το κατάστημα, ήταν και εξακολουθεί να είναι συνέχεια της επένδυσή της Info Quest Technologies στη συνεργασία της με την Xiaomi και λειτουργεί έκτοτε τόσο ως κατάστημα λιανικής, όσο και ως εκθεσιακός χώρος για την τεράστια γκάμα προϊόντων Xiaomi.

2022: Το Xiaomi Store αποκτά νέο IoT concept

ανανεωμένο Xiaomi Sτore Gοlden Hall
To ανανεωμένο Xiaomi Store στο Golden Hall. (φωτό: Electronicanto)

Έξι χρόνια αργότερα, φέτος την άνοιξη, η Χiaomi και η Info Quest Technologies, ο εξουσιοδοτημένος διανομέας της Xiaomi στην Ελλάδα και την Κύπρο, εγκαινίασαν το ανακαινισμένο Xiaomi Store στο Golden Hall γνώρισε ριζική ανανέωση με το νέο ΙoT Concept. Το νέο IoT Concept συστήνει τα προϊόντα της Xiaomi ως ένα οικοσύστημα IoT, στο επίκεντρο του οποίου είναι τοποθετημένα τα smartphone της εταιρείας.

Για εμάς στο Electronicanto, τα εγκαίνια του Xiaomi Store ήταν μια ιδιαίτερη στιγμή για έναν ακόμη λόγο. Προσωπικά, είχα την ευκαιρία να γνωρίσω και να συζητήσω εγκάρδια με τη διοικητική ομάδα και πολλά από τα στελέχη της “οικογένειας της Info Quest Technologies” και να αντιληφθώ ξεκάθαρα τους λόγους που αποκαλείται έτσι. 

Ευχόμαστε στο πρώτο -και για το λόγο αυτό ξεχωριστό- Xiaomi Store στο Golden Hall, να γιορτάσει και τα 10α γενέθλια του!

Previous Article

Το πρώτο αναδιπλούμενο Samsung Galaxy tablet έρχεται σύντομα

Next Article

Διαθέσιμα για προ-παραγγελία τα Galaxy Z Flip 4 5G και Ζ Fold 4 5G σε COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟ